Mia Borisavljević govori o tome kako se slučajni susret sa dečkom Nikolom u jednom butiku pretvorio u divnu romansu

Mia Borisavljević govori o tome kako se slučajni susret sa dečkom Nikolom u jednom butiku pretvorio u divnu romansu

Autor: | 19/12/2010

0

Otkako se pre nekoliko godina pojavila na muzičkoj sceni, Miu Borisavljević povezivali su sa mnogim muškarcima. I pored svih priča, pevačica se trudila da privatni život drži daleko od očiju javnosti. Nikada nije želela da govori o svojim ljubavima, ali sada se to promenilo. Za magazin „Hello!“ atraktivna brineta iz Valjeva priznaje da je zaljubljena i da je u srećnoj vezi već godinu dana, ali da sa svojim izabranikom Nikolom još nema ozbiljnijih planova.
- Do sada sam izbegavala da pričam o svojim vezama, ne zato da bih nešto sakrila već zato što sam i privatno takva. Na temu ljubavi sam poprilično zatvorena, jer mi se nekoliko puta dešavalo da se razočaram u osobu koja je pored mene. Zbog tog iskustva sada sebe dajem postepeno i ljubav sam stavila u drugi plan. Sa sadašnjim dečkom sam u vezi godinu dana, zaljubljeni smo, ali ne živimo zajedno. Tako veliki korak još nam nije u planu.
Mia i Nikola upoznali su se u jednom beogradskom klubu. Njen sadašnji dečko dolazio je na njene nastupe, ali između njih emocije su se rodile tek posle slučajnog susreta u jednom butiku.
- Tada je isprobavao neke patike, a ja sam kupovala muške košulje. Pošto sam bila bez automobila ponudio mi je da me odveze kući. Prihvatila sam to, usput sam kupila kolače i on se zaljubio u mene. U početku sam ga gledala kao dugogodišnjeg najboljeg prijatelja, kasnije naš odnos je krenuo u drugom pravcu. Najbitnije mi je da je uvek tu za mene, da zna da me sasluša i posavetuje. Podržava me u poslu kojim se bavim i dosta mi pomaže tako što  zna da me smiri kada sam nervozna, jer kada me obaveze stisnu sa svih strana, mogu da budem nezgodna - kaže Mia.
Iako joj je u vezi lepo, pevačica još izbegava da se sa svojim izabranikom pojavljuje u javnosti. Na brojna dešavanja uglavnom ide sa svojim drugaricama, ali za razliku od svojih koleginica, dečka ne vodi na svoje nastupe.
- Nema potrebe za tim, svako se bavi svojim poslom, a bitno je da jedno u drugo imamo poverenja. Zna da ne volim kada muškarac iskazuje ljubomoru, pa to osećanje uspešno prikriva. Po tom pitanju smo isti - iskrena je pevačica.
Bivša učesnica rijaliti-programa „VIP Veliki brat“ nedavno je svoje telo ukrasila sa dve tetovaže. Na grudima i ispod uha nalaze se inicijali njene majke i sestre dok za dečka tu još nema mesta. Dugo je priželjkivala da se istetovira, ali je tek sada skupila hrabrost da to i uradi.
- Početno slovo maminog imena „L“ nalazi se na grudima. Na tom mestu sam imala dva ožiljka koje sam zaradila prošle godine na letovanju u Turskoj, kada me je opekla prskalica. Mnogo su me nervirali iako su mi prijatelji govorili da su neprimetni - kaže Mia koja je nedavno snimila singl „Ja bih se s tobom topila“, za koji je uradila i spot.
- Prezadovoljna sam kako je publika prihvatila novu pesmu. Najbolji pokazatelj mi je „Jutjub“. Mislim da smo moji saradnici i ja napravili pun pogodak pred novogodišnje praznike, jer u poslednje vreme nema mnogo hitova. Što se tiče spota napravljen je kao lajv video, pokazali smo publici kako izgleda snimanje u studiju, ali i kakav je provod na mojim nastupima - kaže na kraju Mia.

Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin