Biljana Obradović da dečkom Brankom provela nezaboravnih deset dana u Majamiju

Biljana Obradović da dečkom Brankom provela nezaboravnih deset dana u Majamiju

Autor: | 19/12/2010

0

Voditeljka emisije „Biljana za vas“ Biljana Obradović i njen dečko, uspešni montažer Branko Kostandinović prisustvovali su u Majamiju inauguraciji najvećeg broda na svetu „Allure of the Seas“ kompanije „Royal Caribbean International“. Ovaj brod, dugačak trista šezdeset i širok šezdeset četiri metra, ima sedamnaest spratova koji su veoma maštovito uređeni. Na sedmom spratu je replika njujorškog Central-parka sa svim poznatim restoranima koji se nalaze na toj destinaciji, dok je tema šestog sprata „Promenada“. Tu se nalaze: Šampanj bar, „Starbox“, restorani, picerije, najstariji američki restoran brze hrane „Jonny Rocket“, kao i akvateatar.
- Četvrti sprat je rezervisan za zabavu sa 3D bioskopima, gde se održavaju stend-ap komedije, a veče je rezervisano za brodvejske predstave. Veoma je interesantno što sa poslednjeg sprata, na kome se nalaze bazeni, možeš da se prikačiš na traku i da se uz pomoć kanapa spustiš na bilo koji drugi sprat. Iako sam mnogo putovala, nikada ništa slično nisam videla. Kuriozitet je da je na ovom brodu pre nekoliko meseci snimljen film „Džek i Džil“ sa holivudskim glumcima Al Paćinom, Adamom Sendlerom i Kejti Holms u glavnim ulogama, čija će premijera upravo na tom mestu biti održana u februaru sledeće godine - objašnjava Biljana.
- Brankova i moja soba je imala pogled na Central-park, pa zato nismo hteli da propustimo doručak u „Park kafeu“, obavezno smo pili kafu u „Starboxu“ i tek onda bismo krenuli sa dnevnim aktivnostima. Na brodu smo proslavili i „Dan zahvalnosti“, koji je za Amerikance, uz Božić, najveći praznik. Tada smo sa poznanicima iz Slovenije bili na večeri u restoranu „Adagio“, a te večeri sa nama je bio i Arsen Mihalić koji radi u kompaniji „Royal Caribbean International“ i zaista smo uživali - kaže Biljana.
Ova lepa Beograđanka i njen emotivni partner imali su priliku da uživaju i u pravim brodvejskim predstavama u koje je uloženo nekoliko miliona dolara, kako bi gosti ovog luksuznog broda gledali najbolje svetske mjuzikle.
- Imali smo priliku da gledamo predstavu „Čikago“, jedan od najpopularnijih mjuzikla, čija je produkcija zaista preskupa i izgleda fantastično. Inače, u delu broda koji je replika Brodveja svake večeri se igraju različiti mjuzikli, tako da zaista imaš osećaj da si u Njujorku. Posebno me je oduševio i „Šou na ledu“ gde su profesionalci u klizanju igrali komad sa odličnim scenariom i fascinantnom scenografijom, a veoma je uzbudljivo i to što postoji interakcija sa publikom - kaže poznata voditeljka koju je posebno oduševio program na brodu za najmlađe.
- Svakog dana od pola jedanaest održava se parada „Dreamworks“ likova, tako da su pored gostiju šetali Šrek, Panda i drugi likovi. Posle njihove polusatne igre sa decom program bi bio završen do sledećeg dana - prenosi Obradovićeva svoje utiske.

Piše: Ivana Nikolić
Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još