Jelena Stožinić tvrdi da se, uprkos trzavicama, njena dvogodišnja veza sa Aleksandrom nastavlja

Jelena Stožinić tvrdi da se, uprkos trzavicama, njena dvogodišnja veza sa Aleksandrom nastavlja

Autor: | 21/12/2010

0

Manekenka modne agencije „Kristal“ Jelena Stožinić srećna je što se posle osamdeset pet dana provedenih na najpoznatijem seoskom imanju u Srbiji konačno vratila kući. Cilj zbog kojeg je otišla na „Farmu“ je ostvarila i sada želi da iskoristi pet minuta slave. Posvetiće se poslu i školi manekenstva koju vodi, ali planira i da sa najbližima ode na željeni odmor.

Kajete li se zbog nečega što ste uradili?
- Samo zbog toga što sam dozvolila da padnem na neke Bakijeve provokacije. On je nebitan u mom životu, pa nisam smela burno da reagujem. Trebalo je da ostanem dosledna sebi i da ga ne primećujem. Smetala mi je i dvoličnost pojedinih „farmera“. Nerviralo me je kada se ogovaraju, a potom se grle i ljube. Tada sam ulazila u svađe jer ne podnosim dvoličnost. Sto puta sam rekla sebi da se suzdržim i izbrojim do deset, ali mi to nije pomoglo. Tri meseca je dug period, uslovi su teški i nemoguće je kontrolisati se.

Šta se desilo između vas i Jovane Pajić koja vam je u „spoljnom svetu“ najbolja drugarica? Zbog čega na imanju niste bile bliske?
- Jovana i ja smo dobre, ali nismo najbolje drugarice. Imam prijateljice iz detinjstva i njih smatram najboljim drugaricama, a sa Jovanom se družim poslednje četiri godine. Ne mogu da kažem da se naš odnos promenio, moja osećanja prema njoj su još ista, volim je, ali smo se tamo razdvojile jer svaka je sebi našla osobe koje joj odgovaraju. Ona se združila sa starijom ekipom, Zoranom, Zlatom, Limenom, dok sam ja provodila vreme sa mlađima. Kao što se zna, najbliža sam bila sa Banetom i zahvaljujući njemu uspela sam da prebrodim najteže trenutke.

Vaš odnos podigao je veliku prašinu. Mnogi su vas optužili da pokušavate da ga razdvojite od Katarine?
- Ta priča mi je smešna. Ljubavni trougao nije postojao. Bane i ja smo pronašli zajednički jezik i zaista ga gledam samo kao prijatelja. On mi je bio najveća podrška. Emocije u smislu da sam sa njim htela ljubavnu vezu ne postoje. Nijednog trenutka nisam želela da se mešam u njegov i Kaćin odnos, a razlog što je više vremena provodio sa mnom nego sa njom možda je taj što mu je moje društvo više prijalo. Naše prijateljstvo će se nastaviti, upoznala sam njegovu majku i sestru. Bile su kod mene kući i za njih imam samo reči hvale.

Ipak, niste hteli da Katarini ustupite svoj krevet nego ste, i pored činjenice da su započeli vezu, nastavili da spavate pored Baneta?

- U tom krevetu sam spavala od prve noći i ne znam zbog čega bih ga nekome ustupila. Uostalom, to mi niko nije ni tražio. Baneta sam poznavala površno odranije i bilo je logično da legnem pored njega. Ne znam zbog čega se oko toga napravila tolika fama. Ako su dvoje u vezi, vole se i žele da spavaju zajedno, našli bi mesto za to. Ne vidim da sam između Baneta i Kaće stvorila neku pometnju.

Tvrdite da ste ga gledali samo kao prijatelja. Jeste li možda primetili da su se kod njega rodile emocije prema vama?
- To što je prema meni bio pažljiv i trudio se da me zaštiti je samo zato što me je doživljavao kao sestru. Zaista nisam primetila da me posmatra na drugačiji način.

Da li i ostalim prijateljima dozvoljavate da vas grle, ljube, češkaju kao što ste to dopustili njemu?
- Morate da razumete da su okolnosti u kući sasvim drugačije od onih u „spoljnom svetu“. Kada tamo pronađete osobu koja vam u potpunosti odgovara i sa njim provodite dvadeset četiri sata, izgubite svest da vas neko gleda. Nečija pažnja, zagrljaj, poljubac, pa i to češkanje vam i te kako prijaju. Ne zato što priželjkujete da vam se sa njim desi nešto emotivno, već vam je zaista potrebna ta prijateljska toplina. Znam da su Banetove reči i poljupci bili od srca. Želela bih da stavim tačku na sve te priče, jer koliko sam primetila poslednjih dana Katarinina i Banetova veza dobro funkcioniše, tako da je to još jedan dokaz da nisam pokušala da ih razdvojim. Pored toga, u mom životu već izvesno vreme postoji jedna osoba.

Pretpostavljam da mislite na Aleksandra, dečka za koga se pričalo da vas nije podržao u odluci da odete na „Farmu“ zbog čega ste raskinuli?

- Na njega mislim. Neistina je da mi je zabranio da idem na „Farmu“, pa on me je dopratio do karantina. Nas dvoje smo zajedno nešto manje od dve godine. Tačno je da smo imali trzavice u vezi, ali je dezinformacija da smo raskinuli zbog mog ulaska. Kada sam odlazila, dogovorili smo se da ćemo se po mom povratku videti i porazgovarati o svemu.

Jeste li se videli?
- Jesmo i sada je između nas sve u najboljem redu. Još ćemo razgovarati jer tema ima previše, ali je najbitnije da oboje gajimo jake emocije. Ne mogu da kažem da situacija nije teška, kada jeste, jer nisam bila tu tri meseca. Ipak,  najbitnije je da nas veže jaka veza.

Da li vam je zamerio na vašem odnosu sa Banetom?
- Ne bih dublje ulazila u tu priču. Pre nego što sam krenula na „Farmu“, njemu, porodici i prijateljima sam rekla da moraju da shvate gde idem i da cela ta priča mora da ima neke posledice. Objasnila sam im da moram tamo da budem zanimljiva, ali da budu svesni da će se pojavljivati svakakve priče. Sve je to šou-biznis, ali dešavanja u kući su gledaocima koji ih prate preko ekrana mnogo jača nego nama koji smo tamo. Drago mi je da su svi ponosni na mene, pogotovo moj tata koji je Crnogorac i malo je stroži.

Kome su bile upućene šifrovane poruke koje ste slali?

- Mom dečku Saši, to su naše interne šifre i on dobro zna šta koja znači. Nije bilo potrebe da svi čuju ono što želim da mu kažem. Ne želim da otkrivam šta one znače, bitno mi je da to on zna.

Hoćete li se posle ovog razdvajanja odlučiti za zajednički život?
- Da budem iskrena, otkako sam izašla sa „Farme“ nisam se pošteno ni naspavala, a kamoli da pričam o tako ozbiljnim stvarima. Treba da prođe neko vreme, a i da porazgovaramo o mnogo čemu još, tako da ćemo videti šta ćemo dalje.

Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još