Vesna Zmijanac otkriva da je u vezi sa dvadeset godina mlađim Željkom Rstovićem sa kojim je srećna

Vesna Zmijanac otkriva da je u vezi sa dvadeset godina mlađim Željkom Rstovićem sa kojim je srećna

Autor: | 27/12/2010

0

Posle boravka na Filipinima i učešća u rijaliti šou-programu „Survivor“, popularnoj pevačici očaravajućeg glasa Vesni Zmijanac izgleda da ruže cvetaju na svim poljima. Ne samo da je postala prebukirana poslovnim angažmanima i nekoliko meseci unapred zakazanim koncertima već je zavodljivoj estradnoj umetnici krenulo i na ljubavnom planu. Pojavivši se u javnosti sa dvadesetak godina mlađim i uspešnim biznismenom Željkom Rstovićem iz Beograda, „kraljica tuge“ konačno je stavila tačku na medijska nagađanja da duže od godinu dana uživa u vezi sa operskim pevačem Nikolom Mijailovićem.
Njih dvoje su u restoranu „Lepeza“ proveli veče zajedno, gde su u društvu ostalih pevača uživali u snimanju novogodišnjeg programa voditeljke Lee Kiš. Iako nije bila raspoložena da te večeri medijima daje izjave o svom partneru, za magazin „Hello!“ Vesna je otvorila dušu i potvrdila da je u vezi sa šarmantnim gospodinom.
- Gde ima dima ima i vatre - odgovorila je zavodljiva Vesna na pitanje kakva je priroda odnosa između nje i Željka Rstovića.
- Naša veza je u povoju. Lepo se slažemo i uživamo. Videćemo kako će se naš odnos razvijati, ali smo na dobrom putu. Moj život je čudan i nije lako pratiti me. Upoznali smo se pre godinu dana, ali tek nedavno smo intenzivirali naše druženje - kroz osmeh je istakla estradna umetnica i dodala da je Željko na snimanje novogodišnjeg programa kod Lee Kiš  došao na njen poziv.
Tokom večeri šarmantni gospodin svu pažnju posvetio je svojoj partnerki, plešući i igrajući sa njom sve vreme. Delovali su veoma zaljubljeno i raspoloženo. Po završetku snimanja novogodišnjeg šou-programa, legendarna pevačica i izabranik njenog srca zajedno su otišli kući. Osim novosti na ljubavnom planu, Vesna Zmijanac intenzivno nastupa kod nas i u inostranstvu. Tek što je nedavno imala veoma zapažen nastup u Švajcarskoj, ova estradna diva već pravi planove za novogodišnju noć. Za najluđe veče Vesna Zmijanac će nastupiti na obali mora, u hotelu „Korali“ u Sutomoru. Zbog prebukiranog radnog programa, na njenu žalost nije imala priliku da ode u Atinu, gde joj živi kćerka jedinica Nikolija.
- Nisam bila u Atini jer sam preokupirana poslovnim obavezama. Ali, nadam se da će Nikolija uskoro doći u Beograd. Možda ćemo i Novu godinu provesti zajedno. Videćemo, sve zavisi od nje - kaže pevačica i ističe da joj neizmerno prija titula omiljene takmičarke popularnog rijaliti šou-programa „Survivor“, koji se prikazuje na televiziji „Prva“.
- Naravno da mi prija ta titula, ali ona mora da se zasluži. To iskustvo se stiče kroz ceo život. Zaista sam ostala u odličnim odnosima sa svim učesnicima - ističe Vesna Zmijanac.
O svom novom albumu koji je odavno pripremila kaže:
- Moj nov album je odavno pripremljen, ali ja nisam. Potrebno mi je da se psihički spremim za taj poduhvat. Neophodno je da se osamim i posvetim tome. Ali kad sam se vratila iz rijalitija „Survivor“, upala sam u sveopšte ludilo: nastupi, snimanja, emisije. Nadam se da ću posle novogodišnjih praznika imati više vremena za sebe, svoju privatnost i stvaralaštvo - sa osmehom kaže Vesna Zmijanac.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još