Vladimir Stojković: Valentina mi je vratila veru u brak

Vladimir Stojković: Valentina mi je vratila veru u brak

Autor: | 03/03/2016

0

Proslavljeni golman Vladimir Stojković uskoro će stati na "ludi kamen" i oženiti svoju emotivnu partnerku Valentinu Pupović. Par se verio pre nekoliko nedelja, kada je uspešni sportista na romantičan način zaprosio svoju izabranicu. Gest za pamćenje desio se prilikom Stojkovićeve pretposlednje posete Beogradu, a fotografiju sa intimne ceremonije ubrzo potom objavila je buduća Valentinina kuma na društvenoj mreži Instagram.

- Iako smo dugo zajedno, nisam očekivala taj gest, jer sam bila prekoupirana obavezama na fakultetu. Veoma me je iznenadio - kaže buduća supruga poznatog golmana, koja je pre desetak dana diplomirala na Ekonomskom fakultetu Beogradskog univerziteta.

Vladimir je srećan kako je protekao čin veridbe, a u izboru prstena konsultovao se sa njenim prijateljicama.

- Drago mi je što sam uspeo da je iznenadim. Prilikom odabira prstena konsultovao sam se sa osobama čije mišljenje ona uvažava, i uspeo sam da zadovoljim njen istančani ukus. Veridba je zaista bila lepa i romantična. Pamtiću je kao još jedan trenutak kojim sam uspeo da izenadim i usrećim buduću suprugu - kaže popularni Stojke, koji je verenički prsten marke "Jenny Lane" naručio iz Švajcarske.

Realizacija Vladimirovih zamisli je potrajala, ponajviše zbog izrade unikatnog vereničkog prstena. To nije kraj njegovim romantičnim gestovima. Na “Dan zaljubljenih” Valentina je dobila set nakita izrađen u istoj juvelirnici.

- Nije mi potreban povod da bih joj pokazao koliko je volim - iskreno kaže fudbalski as, koji će zakazati datum venčanja čim bude znao kada će imati letnju pauzu u klubu "Makabi Haifa" za koji igra.

- Venčaćemo se u junu. Još nismo zakazali tačan datum, ali jedva čekam da ženi svog života izgovorim sudbonosno "da" - razneženo kaže Stojković, koji će detalje svadbene ceremonije prepustiti voljenoj.

- Sada kada sam završila fakultetske obaveze i diplomirala, mogu da se posvetim organizovanju venčanja - kaže Pupovićeva, koju je odlično prihvatio i Stojkovićev sedmogodišnji sin.

- Valentinin i Lavov odnos je savršen. Kada smo svi zajedno u Izraelu, oboma više prija šetnja sa mnom, nego gledanje mojih utakmica - kroz osmeh će talentovani Lozničanin, kome će se kroz nekoliko dana u Izraelu pridružiti i verenica.

- Jedva čekam da mi se pridruži. Planiram da joj priredim proslavu diplomskog. Ona je moj ponos - ističe Stojković.

Valentina mu je završavanjem studija ekonomije pokazala i istrajnost kao vrlo bitnu životnu osobinu, čime je dodatno pridobila njegovu naklonost. Zato je siguran i u činjenicu da će Valentina biti dobra majka, u šta se uverio i zahvaljujući njenom bliskom odnosu sa njegovim naslednikom.

- Planiramo i prinovu, ali o tom potom. Prvo na red dolazi sklapanje braka - navodi Stojković.

Iskrena ljubav sa verenicom najbolji mu je lek i u teškim trenucimama poput onog koji je doživeo nedavno kada je operisao koleno.

- Nije reč o ozbiljnijem zahvatu već o takozvanom čišćenju meniskusa. Oporavio sam se i već se vratio na teren. Naravno da su mi Valentinine reči i poljupci ublažili bolni period - razneženo će romantični čuvar mreže, koji uprkos medijskim spekulacijama do sada nije zakazivao pa odlagao venčanje sa Valentinom kao što se pisalo.

- Tek sada oboje smo spremni da se posvetimo organizovanju tog bitnog čina i sve pređašnje spekulacije zaista su neosnovane. Niti smo zakazivali, niti odlagali venčanje. Sada je pravi trenutak za to - kaže Vladimir Stojković, koji ostale detalje venčanja drži u tajnosti budući da se oduvek trudio da izbegava deljenje privatnosti sa javnošću.

Međutim, svestan je činjenice da njegov privatni život budi pažnju medija, pa je stoga pristao i da podeli deo svojih planova sa čitaocima magazina "Hello!". Izvesno je da će se partneri venčati u Beogradu, kako bi najjednostavnije okupili zvanice iz svih krajeva sveta, koje će doći da im požele sreću u zajedničkom životu. Korak ka zajedničkom životu je upravo Valentinina diploma, koja je stigla sa poslednjim ispitom Vladimirove verenice, koji je održan pretprošle nedelje.

Komentari (0)

Loading
Nikola Rumenić Miloš Nadaždin, privatna arhiva