Zoran Bata Mirković: Sa porodicom Šaulić i estradnim zvezdama proslavio rođenje kćerke

zoran-mirkovic-ilda-saulic-saban-saulic-lepa-brena-snezana-durisic-1379889412-370245

Zoran Bata Mirković proslavio je rođenje kćerke Une.
On je zajedno sa porodicom svoje supruge Sanele, Šabanom, Gordanom, Ildom i Mihajlom priredio feštu u jednom beogradskom restoranu.
Gosti su počeli da se okupljaju u sedam sati uveče i uz odličan nastup zvezde “Granda” Aleksandre Prijović veselili su se do svitanja. Najveseliji je naravno bio novopečeni tata Bata, a suze radosnice nije skrivao ni ponosni deda Šaban. Goca, Ilda i Mihajlo su široke ruke dočekivali goste, a radostan je bio i Luka Adžić, Sanelin sin iz braka sa fudbalerom Ivanom Adžićem.
Koliko je ljudi došlo, slobodno se može reći da je pola Beograda slavilo sa Batom i Šaulićima. Bili su tu pevači, sportisti, biznismeni, ali i bivši ministar. Milutin Mrkonjić je stigao ruku pod ruku s Anom Bekutom, čime je pevačica demantovala priče da se posvađala sa Šabanom. Došla je i Lepa Brena, koja se latila mikrofona, kao i Snežana Đurišić. Tu je bila i Zorica Brunclik, koja je pre nekoliko dana dobila unuka.
Zaigrao je i Đani, ali i Melina Džinović. Bati i Šaulićima su čestitali i Saša Popović i Suzana Jovanović, ali i Dejan Stanković, Stefan Babović, Danko Lazović, koji su jedva dočekali da svom prijatelju iscepaju majicu. U jednom momentu je zapevao i Šaban, a Bata je sve vreme držao telefon ispred njega. Biće da je deda pevao svojoj mezimici.

Izvor i foto: Kurir

Više o temama: