Tijana Dapčević: Oduvek sam sanjala da postanem glumica

Tijana-Dapcevic1

Tijana Dapčević i Milorad Miki Damjanović vrše poslednje pripreme pred premijeru predstave “Pukla bruka”. Reč je o komediji koja će prvo prikazivanje imati u sredu u 20 časova na sceni pozorišta “Boško Buha”. Popularna pevačica otkrila je za “Kurir” kako se snašla u novoj ulozi.
– Oduvek sam želela da se bavim glumom. Kao mala, sanjala sam da ću biti filmska diva. Miki me već sedam godina vija da nešto igramo zajedno. U prvom trenutku mi je bilo super što ću biti glumica. Međutim, kad sam shvatila da igramo komediju i da smo samo nas dvoje na sceni, uhvatila me je frka. Kažu da sam se dobro snašla – kaže Tijana.
Scenario za predstavu potpisuje mladi pisac Dušan Janković, a komad režira Milica Kralj. Ovo je priča o mladom paru koji završava u policijskoj stanici zbog zlostavljanja. Žrtva je muškarac, a zlostavljač žena, koja svog dragog nastavlja da maltretira.
– Tijana je beskrajno talentovana. Jedna je od najboljih partnerki s kojom sam imao prilike da sarađujem. Predviđam joj još mnogo uloga i lepu karijeru – kaže Damjanović.

Izvor: Kurir

Više o temama: