Nova ljubav Demi Mur je iz Beograda

O vezi popularne glumice Demi Mur (56) sa srpskom stilistkinjom glasine kruže od početka 2017. Naime, holivudska diva je navodno skoro tri godine u vezi sa beograđankom Mašom Mandžukom (43), ali se par retko pojavljuje zajedno u javnosti.

Maša je rođena u Srbiji, ali trenutno živi u Njujorku gde je završila studije. Radila je kao kostimograf u šouu “Top model”, ali i na setovima brojnih popularnih filmova među kojima je Oskarom nagrađeni film “La la land”, prenosi B92.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amazonas1 (@portalamazonas1) on


Demi se zajedno sa Mašom stara o njenoj ćerkici Rumi Lou, koju je Mandžuka dobila pre dve godine sa srpskim umetnikom Bogomirom Doringerom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Unzip – Cosmopolitan eBoutique (@unzipboutique) on


Doringer, inače rođeni Beograđanin, svestrani je umetnik sa trenutnom adresom u Amsterdamu. Pre četiri godine srpski mediji su pisali o njemu, kada je u Muzeju Grada Beograda otvorena njegova provokativna izložba “Bezlično”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by B o g o m i r D o r i n g e r (@bogomirdoringer) on

Kako je jednom prilikom izjavio za srpske medije, modom je počeo da se bavi kako bi pobegao od narkomanije.

– Ja sam odrastao devedesetih godina, a to nisu bile srećne godine za detinjstvo. U modu sam pobegao od narkomanije jer je većina mojih prijatelja tada imala problem sa drogom. Da bih ubio vreme i radio nešto konstruktivno umesto destruktivno ja sam počeo da se bavim modom – izjavio je Bogomir.

Hellomagazin.rsRadar on lineGuliver/Getty/Instagram

Više o temama: