Nataša Ninković: Harizmatična lepotica koja je zbog ljubavi rekla ne Holivudu

Jedna od naših najlepših i mnogima omiljenih glumica Nataša Ninković rođena je u Trebinju 1972. godine, a danas je napunila 46 godina. Ova dama je zbog ljubavi je rekla ne Holivudu, a zbog svojih životnih odluka se nije pokajala.

Iako je planirala da se bavi medicinom, život ju je poveo drugim putem pa se već sa sedam godina oprobala u glumi. Godine 1994. diplomirala je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi Vlade Jevtovića. Njena prva velika uloga bila je film “Spasitelj” u kojem je glumila sa holivudskim glumcem Denisom Kvejdom i sarađivala sa producentom Oliverom Stounom.

 

Glumica je otkrila da je umela u pola noći da pozove kolege pa da im traži savete.

– Zahtevna sam više nego što sam teška, ali praštaju mi zato što sam zahtevna i prema sebi. Vide oni da izgaram na setu kao da mi je svaka uloga prva. Vide tu moju strast i samokritičnost, pa mi praštaju kritike upućene njima. Vojina Ćetkovića zovem u ponoć i kažem: “Udri, reci gde ne valjam”. To sam radila i Glogiju mom. Oni su negde zaslužni za mnogo toga. Tu su i Nela i Dugalić, ali sam Vojina i Nebojšu najviše pritezala. Znala sam da u jedan noću ne spavam i onda zovem, tražim da mi se napiše – priznala je za “Blic”.

Nataša Ninković i dalje važi za jednu od najlepših glumica na ovim prsotorima. Rekla je ne Holivudu i Oliveru Stounu jer je već bila spremna da kaže da svom sadašnjem suprugu Nenadu Šarencu. Nataša je sa Nenadom u braku preko 20 godina i imaju blizance Luku i Matiju.

.❤️❤️❤️🎂🎂🎂🎂..sreca..

A post shared by Natasa Ninkovic (@natasaninkovic) on

Ona je ponosno otkrila da je pored supruga sazrela i da je decu rodila baš u pravom momentu.

– Bila sam klinka i u početku brak tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake. Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku – kazala je svojevremeno glumica.

Uprkos činjenici da izgleda kao izuzetno jaka i borbena žela, Nataša je otkrila da ju je lako povrediti.

– Mene je lako raniti iako to tako ne izgleda. Čim dođem kući, s vrata se bacam i plačem – rekla je jednom prilikom.

hellomagazin.rs/m.g.BlicHello/Arhiva

Više o temama: