Kristina Radenković: Veriba mi je “istekla” pre godinu i po dana i jedva čekam da se ponovo verim

Kristinu Radenković gledamo iz dana u dan na malim ekranima kao voditeljku kviza “Tv Slagalica” . Sa koleginicom Marijom Veljković vodi blog  o trudnoći i mamama, i kaže da im je to obema kao terapija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Radenković (@krisradenkovic) on


-Mi smo oduševljene rezultatima, toliko smo predane tom poslu da svaki put kada imamo vremena, radimo na tome. Prosto postalo je to ozbiljan posao. Ima mnogo posla i sigurna sam da bismo bile još uspešnije kada bismo se samo time bavile. Imamo savršenu interakciju sa svojim pratiocima na svim društvenim platformama.To nas pokreće i dođe nam kao terapija, kaže za “Ženu.rs” Kristina Radenković.

Voditeljka sa verenikom advokatom Nikolom Radojevićem, sa kojim je godinama zajedno, živi pravu ljubavnu bajku koja je počela na filmski način, slučajnim susretom u Beogradu. Ipak, svoju vezu još uvek nisu ozvaničili.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Radenković (@krisradenkovic) on


– Neće sad on, ne znam što neće (smeh). Moram da ga pitam, samo me odlaže. Ne znam, meni je veridba istekla pre godinu i i po dana i jedva čekam da se ponovo verim, pa sve ponovo iz početka, duhovito je odgovorila.

O greškama u “Slagalici”

U poslednje vreme često se priča o greškama u “Slagalici”, Kristina o tome kaže sledeće:

– Od kada postoji internet svima je dostupno da sve komentarišu, a moje je da kažem d ako radi, raj i greši. Sigurno ćemo se u novoj sezoni truditi da budemo bolji i svežiji jedva čekam da pogledate novu sezonu “TV Slagalice”, a to će biti za nekih mesec dana.

Otkrila je i šta se dešava iza kulisa na snimanjima.

– Nažalost, to je ozbiljna emisija, pa ne puštaju neke naše gafove, ali ih ima i dosta i naravno da svi umiremo od smeha pa pokušamo da nastavimo, dodaje voditeljka i ističe da su asocijacije njena omiljena igra.

Ćerkica ju je mešala sa Milicom Gacin

Kristina sa Nikolom ima ćerkicu Taru, koja povremeno prati mamu na malim ekranima.

– Još je mala da bi pratila kviz, ali me prepoznaje, ranije sam bila Milica Gacin, sada sam ja ja, napredujemo. Vidi me i okrene se, ne zanima me, a ne zanimaju je ni reklame ni džinglovi i drago mi je što je televizija ne privlači toliko – poručuje.

Hellomagazin.rszena.blicMirko Tabašević/Luka Šarac/Instagram

Više o temama: