Đorđe Balašević menja Ivana Ivanovića?

Ivan-Ivanovic1-1

Nakon što je poznati televizijski voditelj Ivan Ivanović putem Tvitera objavio da ga ovog petka nećemo videti kao domaćina popularne emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, u javnosti su se pojavile brojne spekualcije o tome da li je u pitanju marketinški trik, ili je budućnost emisije dovedena u pitanje. Producenti su najavili da gledaoce ovog petka očekuje iznenađenje, a kako prenosi portal Pulsonline, na mestu voditelja naći će se poznati kantautor Đorđe Balašević, a sve kao štos jer ga je Ivanović dugo prozivao kako izbegava da mu bude gost. Voditelj, na kojeg smo navikli, neće biti u studiju, a sve ostalo funkcionisaće manje-više po ustaljenom principu.
Inače, “Prva” je sponzor Balaševićevog koncerta 24. maja na Kalemegdanu, pa su odlučili da Ivanovi tvitovi, zbog kojih se digla velika medijska prašina, budu uvod u reklamnu kampanju. Podsećamo, Ivanović je pre dva dana na Tviteru objavio da odlazi na prinudni odmor.
– Rešio sam i da se malo odmorim ove nedelje, pa vas ostavljam bez epizode – napisao je Ivanović, koji je poslednjih dana sa ćerkom uživao u Italiji, a potom ostavio tvit:
– Sporečkao sam se malo s mojima sa TV, a i umoran sam baš. On mi rekao nisi nezamenljiv, ja njemu zameni me i eto odmora.

Autor: Life Content
Izvor: PulsOnline

Više o temama: