Đokovići izbliza: Beogradske komšije otkrivaju kakvi su zaista Novak i Jelena

Najbolji svetski teniser naredne tri nedelje će sa porodicom boraviti u Srbiji, a komšije u beogradskom naselju u kojem živi kažu da je neposredan i sasvim prirodan mladić. Kakav je Novak Đoković na terenu, usredsređen, pravedan, ali na momente i zabavan, takav je i kada dođe u svoju rodnu zemlju, gde voli da boravi kad god mu obaveze to dozvole.

Naime, on je sa suprugom Jelenom Đoković, sinom Stefanom, ćerkom Tarom i dadiljom došao u Srbiju,a komšije elitnog naselja u kojem teniser poseduje penthaus za Blic su otkrili kakvi su Đokovići.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by djokovic family 🚸 (@djokovicfamily) on


– Novaka viđamo češće nego Jelenu, on potpuno opušteno izađe sa decom i igra se. Iako je javna ličnost i najpoznatiji teniser na svetu, nema nikakav problem da se sasvim opušteno šeta i uživa sa porodicom, kao i sav običan svet. Vozi decu u malim automobilima, dok Stefan vozi i bicikl po kompleksu. Priča sa ostalim mamama i tatama dece sa kojima se njegovi mališani igraju, kao da nije to što jeste. Jelena retko izađe tu ispred zgrade da sedi, uglavnom je u prolazu. Ne zadržava se napolju – kaže Jelica i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on


– Zajedno idu do obližnjeg marketa da kupe osnovne potrepštine. Kao i svi ostali, kupuju toalet-papir i neke namirnice, što govori o tome da spremaju hranu sami. Ono što znam je da je obezbeđenje uvek u blizini, ne možete da ih vidite ako ne obratite pažnju jer ne idu tik uz Đokoviće. Dadilja je došla sa njima iz Monte Karla, a ne znam da li im još neko u stanu pomaže. Novak se javi svima u ulazu ljubazno i razmeni par rečenica: “Dobar dan, kako ste? Šta radite?”. Fotografiše se sa svima koji mu priđu, baš sam prisustvovala jednom prilikom takvoj sceni gde se grupica ljudi libila da li da mu priđe ili ne. Na kraju im se on nasmejao i bukvalno prišao on njima. Mislim da je zapravo njegova veličina baš u toj jednostavnosti koju poseduje i što mu ta popularnost ne predstavlja ništa značajno. Ponaša se prirodno, zato je i car nad carevima u svetu – rekla je Noletova komšinica za Blic.

 

Hellomagazin.rsBlic.rsAntonio Ahel/ATAImages, Instagram

Više o temama: