Dodeljene Kids’ Choice Awards

Na ovogodišnjoj dodeli Kids’ Choice Awards zelena sluzava tečnost je poprskala mnoge zvezde među kojima su Hale Beri, Hajdi Klum, Tejlor Lotner. Ove se godine nagrade su dodeljene 25. put, a o pobednicima su odlučili mladi do 18 godina svojim onlajn glasovima. Domaćin voditelj je bio glumac Vil Smit, a dodeli je prisustvovala i prva dama Amerike Mišel Obama.

Podeljeno je više od 20 nagrada, ali napetost nije bila maksimalna zbog neizvesnosti ko će dobiti “Blimp”, već zbog toga što se nije znalo ko i kada će biti poliven zelenom ljigavom masom.
– Niko nije bezbedan! Morate da zaslužite zelenu boju! To je čast! – vikao je Vil Smit u mikrofon.

Prva je zalivena glumica Hale Beri, a za njom i zvezda sage “Sumrak” Tejlor Lotner, glumac iz popularne tinejdžerske serije “Gli” Kris Kolfer i pevač Džastin Biber.

Dodela ovih nagrada iza koje stoji američki televizijski kanal “Nickelodeon” je najgledaniji dečji program, jer se čuvene holivudske i druge zvezde te večeri obraćaju svojoj najmlađoj publici.
– Ovo je najbolja dodela nagrada u istoriji – rekla je Kristen Stjuart dok je primala priznanje za najbolju filmsku glumicu.

Selena Gomez je pobedila u dve kategorije – najbolja televizijska glumica i pevačica. Adam Sendler je najbolji filmski glumac.

Kejti Perije odmah posle svog nastupa dobila “Blimp” za najbolju sinhronizaciju u animiranom filmu “Štrumfovi”.
– Jedini razlog što sam ovde danas je taj što nikada nisam porasla – izjavila je ona.

Izvor: Blic

Više o temama: