Aca Lukas saslušan u policiji zbog sata od 35.000 evra: Da li je Saša Popović prijavio, ne znam

U toku jučerašnjeg dana je kao bomba u domaćim medijima odjeknula vest da je Aca Lukas navodno saslušan zbog krađe satova Saše Popovića, međutim direktor “Grand” produkcije oglasio se i oštro demantovao ove navode.

– Direktor “Grand produkcije” šokiran je natpisima pojedinih medija, koji su na naslovnoj strani doneli vest da je Aca Lukas saslušan u policiji zbog krađe njegovih satova. Napominjemo da Saša Popović prvi put čuje za tako nešto, te da je reč o notornoj laži i informaciji koja ima za cilj da uruši ugled pomenutog pevača – navodi se u saopštenju pres službe “Granda” povodom tekstova u kojima su pojedini izvori tvrdili da je Saša na ruci pevača prepoznao sat koji mu je ukraden, zbog čega je Lukas dao iskaz u policiji.

Ipak, Vuksanović je sada potvrdio da je saslušan u policiji zbog sata koji vredi 35.000 evra.

– Policija je tu da radi svoj posao. Ja sam doneo svoj sat na uvid, i sve je bilo čisto i regularno. Da li je Popović prijavio – ne znam, ali to nije ni bitno. Razumem i njega. Ipak je to velika vrednost, pa čoveku svašta pada na pamet. Mogao je i mene da pita, pa bih mu ja doneo sat, ali dobro. U svakom slučaju, ne vidim sad tu nešto bitno u tome da bi se raspredala priča koja ne postoji. Moj sat je regularan. Inače, ne kupujem stvari sumnjivog porekla. Saletu iz sveg srca želim da pronađe svoj sat. Inače, u Beogradu ovakav model ima barem više stotina ljudi. Možda se i nađe neki kreten koji će kradeni sat u Beogradu da kupi i nosi ga baš u Beogradu. Svakako srećno u daljoj istrazi – izjavio je Lukas, kako prenosi “Ekskluzivno”.

hellomagazin.rsBlic/PinkHello/Arhiva/ATAImages

Više o temama: