Tajna svadba u Cirihu: Evo kako su se venčali Goga Sekulić i Uroš

Tajna svadba u Cirihu: Evo kako su se venčali Goga Sekulić i Uroš

Autor: | 24/12/2016

0

Veliku je pažnju nedavno privukla vest da se Goga Sekulić u tajnosti udala za svog 15 godina mlađeg dečka Uroša Domanovića, a ceremonija venčanja je održana u Cirihu.

Goga i Uroš su odlučili da po svaku cenu izbegnu medije, pa su se zato venčali u Švajcarskoj, a svadbi su prisustvovale njihove porodice i kumovi.

– Na brzinu su se dogovorili da se venčaju. Nedavno su proslavili pola godine veze, i tada su odlučili da je ozvaniče. Preselili su se u Cirih, već neko vreme pričaju o braku, pa su shvatili da više nema potrebe da čekaju – izjavio je za "Informer" izvor blizak Sekulićevoj.

A photo posted by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on Dec 22, 2016 at 4:05am PST

On je demantovao glasine da pevačica čeka bebu.

- Nije Goga još trudna, ali ona i Uroš već neko vreme pričaju o potomstvu. Ona ima 37 godina, i vreme joj je da rodi prvo dete. Jedva čeka da postane mama, a i on bi voleo da dobiju naslednika – tvrdi jedan od njenih prijatelja.

Otkrio je kako su se mladenci, sa malobrojnim svatovima, proveli posle venčanja.

- Otišli su u jedan luksuzni restoran u Cirihu. Goga je, kao i prošli put, nosila belu venčanicu, dok je Uroš imao sivo odelo. Ona je odabrala prsten od belog zlata sa brilijantima. Zaista su bili prelepi i presrećni, ali nije bilo srpskih običaja – zaključio je prijatelj pevačice.

A photo posted by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on Sep 7, 2016 at 2:51am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo
Tagovi: goga sekulić