Elena Karaman-Karić: Praznična idila sa suprugom Jugoslavom i sinovima Simonom i Matijom

Elena Karaman-Karić: Praznična idila sa suprugom Jugoslavom i sinovima Simonom i Matijom

Autor: | 26/12/2016

0

Iza nje je godina puna sreće, izazova i prepreka, ali i novih saznanja. U moru poslovnih aktivnosti, primarno vezanih za dizajniranje nameštaja, kojem je već duže vreme posvećana, nedavno se odvažila da predstavi i novi konceptualni projekat pod imenom "Lorca Design House". Vodeći se čuvenom Pikasovom izrekom da je stvarno sve što možemo da zamislimo, Elena Karaman-Karić smatra da žena u današnje vreme može da ima sve - i uspešnu ljubav, i uspešnu porodicu, i uspešnu karijeru. U takvom uverenju, ali i prazničnoj atmosferi kojom odiše njihov dom na Kosmaju, beogradska dizajnerka, njen suprug Jugoslav i najmlađi sin Simon ugostili su magazin „Hello!“.

Da li se tokom prazničnih dana više nego inače bavite uređenjem doma?

- Znate kako se kaže: "U šustera najgore cipele". U vreme praznika imam najviše posla. Privodim kraju projekte, zatvaramo poslovnu godinu, i zaista nemam mnogo vremena da se bavim svojim domom u smislu uređenja. Ali, dečaci i ja svake godine napravimo mali ritual i jedno veče posvetimo novogodišnjem kićenju.

Koje su vam prve asocijacije na praznične dane iz detinjstva?

- Bezbrižnost. Pun frižider svakojakih đakonija. Porodica. Toplota doma. "Bečka filharmonija" i skijaški skokovi, dan posle.

Kakvi su vam konačni utisci o 2016?

- Bila je to jedna zanimljiva, izazovna i uspešna godina. Godina rasta i učenja.

Postoji li nešto što vam kvari osećaj zadovoljstva?

- Nije mi baš u svakom trenutku bila blagonaklona, ali je svakako bila učiteljica. Postavljala mi je prepreke i puštala me da se na njihovom prevazilaženju učim, sazrevam, i na taj način postanem bolja verzija sebe. Na tome sam joj jako zahvalna. Donela je i interesantne poslovne poduhvate i postignuća, neke vrlo zanimljive ljude i prelepa prijateljstva, a to je neprocenjivo.

Ostatak ekskluzivnog intervjua pronađite u novogodišnjem dvobroju magazina "Hello!" koji je u prodaji do 26. decembra.

Komentari (0)

Loading
Hello! Hello!