Nataša Ninković veruje u sudbinu: Znam da je zapisano kraj koga ćeš ostariti

Nataša Ninković veruje u sudbinu: Znam da je zapisano kraj koga ćeš ostariti

Autor: | 29/12/2016

0

Glumica Nataša Ninković važi za pravu damu koja ne priča mnogo o privatnom životu, a ovaj put priznala je u kakvim je odnosima sa svojim suprugom.

Nataša Ninković se za svog supruga Nenada Šarenca udala kada je imala samo 25 godina i ističe da se nikada nije pokajala zbog svoje odluke.

Ona otkirva neke detalje iz svog privatnog života, pa i o tome kako joj je suprug prava podrška i vetar u leđa.

- Verujem u sudbinu, kao i u to kako je pisano kraj koga ćeš ostariti. U životu moraš da odrediš prioritete i da zbog nekih bitnih stvari zanemariš neke druge. Zahvalna sam Bogu što imam s kim da se posvađam, kome da se poverim i koga da volim - rekla je glumica za Story.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/intervju/natasa-ninkovic-verujem-u-ljubav-za-ceo-zivot-ali-je-potrebno-boriti-se-za/

Sa njim Nataša uvek pronalazi zajednički jezik, pa tako ne misli da je napravila grešku, što se tako mlada udala.

-  Bila sam klinka i u početku brak tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake. Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku - kao ispunjena žena koja može da im se potpuno posveti - ističe glumica.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Pročitajte još

Najnovije vesti