Jelisaveta Orašanin tajanstvena: Ko je ubica saznaće se prvog januara!

Jelisaveta Orašanin tajanstvena: Ko je ubica saznaće se prvog januara!

Autor: | 30/12/2016

0

Glumica Jelisaveta Orašanin trenutno igra u seriji „Ubice moga oca”, koja je najgledanija u Srbiji, a nije joj bilo problem da se za potrebe snimanja obnaži.

Jelisaveta je srećna što je deo ove ekipe i raduje se nastavku serije.

- Naravno da se radujem drugoj sezoni serije. Ovako dobra i kvalitetna serija zaslužuje nastavak - kaže glumica i dodaje:

- Ljudi me na ulici vrlo često zaustavljaju da pitaju ko je ubica, ali ja uvek kažem, uživajte, gledajte i saznaćete uskoro - priča Jelisaveta za „Blic Puls”.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/jelisaveta-orasanin-hvala-sto-brinete-ali-nisam-trudna-ne-udajem-se/

Jedan od partnera u seriji joj je i Vuk Kostić, sa kojim je glumica u ljubavnoj vezi. Zanimalo nas je kako joj izgleda saradnja sa Vukom na poslovnom planu.

- Divno i lako, on je divan glumac i veliki profesionalac. Saveti uvek dobro dođu.

A o ulozi koju tumači, prostitutki Tijani, kaže:

- Svaka glumica u svojoj karijeri ima neku ulogu koja je škakljiva za gledaoce, ali ne i za nju. Meni je gluma poziv i trudim se da mi gledaoci veruju dok tumačim lik. Ako se to desi, dobro sam uradila. Lik Tijane je za mene bio izazov. Ko je ubica u istoimenoj seriji, saznaće se prvog januara.

https://www.hellomagazin.rs/hello-fashion/stil-poznatih/bordo-haljina-od-somota-jelisaveta-orasanin-u-stilu-fashion-diva/

Jelisaveta će narednih nekoliko dana predahnuti od obaveza, a još uvek ne zna gde će otići za Novu godinu. U opticaju je nekoliko mesta, ali kako naglašava, sve zavisi od trenutka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Najnovije vesti