Ivana Maksimović: Porodični predah na Kopaoniku

Ivana Maksimović: Porodični predah na Kopaoniku

Autor: | 05/01/2015

0

Naša najuspešnija strelkinja Ivana Maksimović predah od profesionalnih obaveza potražila je na Kopaoniku, gde u društvu najbližih uživa u čarima poznatog zimskog odmarališta. Olimpijska vicešampionka posebno je srećna što im se pridružio i njen mlađi brat Marko, koji je nedavno došao iz Amerike, gde studira.
- Kao prošle godine, i ove zime odvojili smo nekoliko dana za porodični odmor na Kopaoniku. Budući da su tata i brat izuzetno dobri skijaši, planina je za njih odličan izbor. Dok su oni na skijama, mama i ja uživamo u šetnjama i opuštamo se uz kuvano vino - kaže dvadesetčetvorogodišnja sportistkinja, koja se ne odvaja od svog ljubimca Švrće, koji svakodnevno uveseljava ovu četvoročlanu porodicu. Njen verenik, košarkaš Danilo Anđušić iz opravdanih razloga nije sa njima, ali će mu se Ivana uskoro pridružiti u Madridu.
- Zbog treninga i obaveza prema klubu Danilo nije mogao da nam se pridruži, ali ću ja posle odmora sa porodicom otputovati kod njega u Španiju - u vedrom tonu kaže buduća gospođa Anđušić.
- Novogodišnje i božićne praznike provešćemo zajedno u Bilbau i Madridu, čemu se jako radujem. Uspeli smo da organizujemo dolazak velikog broja prijatelja, pa će novogodišnja noć u Madridu biti odlično mesto za provod. Jako sam srećna jer će nam se pridružiti i moj brat, koga ne viđam često jer studira u Americi - zavšrava Maksimovićeva.

Piše: Deana Đukić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin