Ana Nikolić: Umesto novca biram ljubav

Ana Nikolić: Umesto novca biram ljubav

Autor: | 07/01/2015

0

Pevačica Ana Nikolić objasnila je zbog čega, kako kaže, do sada nije imala sreće u ljubavi, i istakla da je u poslednje vreme promenila prioritete kad su u pitanju osobine muškarca.
Mislila sam da moj muškarac mora da bude najbogatiji i da ima sve ostale osobine sa prefiksom 'naj'. S vremenom i sa godinama, te forme su otišle u neki drugi plan - kaže Ana i tvrdi da danas razmišlja drugačije:
Važno mi je samo da nam se duše sretnu. To nema veze ni sa izgledom, ni sa statusom. Mislim da se partneri biraju podsvesno i sudbinski. Promenili su mi se prioriteti.
Atraktivna Paraćinka bi volela da se u 2015. godini uda.
Vidim da brak kao institucija gubi na važnosti, ali kod mene nije tako. To je suština kojoj težim. Dugo priželjkujem muškarca svog života. Ali, to se ne planira, to se desi - kaže pevačica i dodaje da će posle Božića otputovati na odmor.
Pre puta ona će u porodičnom okruženju proslaviti Božić.
- Radujem se Božiću. To je najvažniji dan u našem domu jer smo svi na okupu. Budući da sam iz svešteničke porodice, obeležavamo ga tradicionalno. Sama mesim česnicu i uvek meni zapadne novčić. Da mogu da biram, umesto novca izabrala bih ljubav.

Izvor: Blic

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: ana nikolić

Pročitajte još