Princeza Šarlin i princ Albert od Monaka predstavili sunarodnicima svoje blizance

Princeza Šarlin i princ Albert od Monaka predstavili sunarodnicima svoje blizance

Autor: | 08/01/2015

0

Sin i kćerka princa Alberta i princeze Šarlin od Monaka prvi put su se pojavili u javnosti, manje od mesec dana od svog rođenja, u sredu 7. januara petnaest minuta pre podneva. Princa Žaka i princezu Gabrijelu ponosni roditelji izneli su na balkon kneževske palate Grimaldi gde su ih pokazali okupljenim građanima.
Odevena u kaput bele boje, tridesetšestogodišnja princeza Šarlin držala je sinčića, dok je njen dve decenije stariji suprug u naručju nosio kćerkicu.
Kraljevski par blizance je dobio 10. decembra, carskim rezom, u razmaku od dva minuta, a samo dve nedelje kasnije objavili su i njihove prve fotografije. Uprkos tome što je mlađi, Žak će naslediti svog oca na tronu, zahvaljujući zakonu koji uvek daje prednost muškom nasledniku, dok će devojčica biti druga u nizu za tron.
Gabrijela Tereza Mari dobila je titulu grofice od Karladesa, dok je njen brat blizanac Žak Onore Renije postao markiz od Boa, ime koje se uvek daje prvorođenom sinu.
Albert, koji je južnoafričku plivačicu oženio 2011, ima još dvoje dece, 22-godišnju Jasmin i 11 godina mlađeg Aleksandra Kostu, koji oni nemaju pravo na presto, s obrzirom na to da su rođeni u vanbračnoj zajednici.

MONACO : Official Presentation Of The Monaco Twins : Princess Gabriella of Monaco And Prince Jacques of Monaco At The Palace Balcony.

MONACO : Official Presentation Of The Monaco Twins.

Autor: Life Content

Foto: Sipa Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin