Pet zanimljivih činjenica o vojvotkinji Ketrin od Kembridža

Pet zanimljivih činjenica o vojvotkinji Ketrin od Kembridža

Autor: | 12/01/2015

0


Trudna vojvotkinja od Kembridža u aprilu će roditi svoje drugo dete, a 9. januara proslavila je 33. rođendan u krugu porodice i prijatelja. Iako se o životu kraljevske porodice i same vojvotkinje Ketrin mnogo zna, postoji i pet zanimljivih činjenica o kojima se retko piše, a obežile su njen život.

1. Kada se u aprilu 2011. godine udala za princa Vilijama imala je 29 godina i postala je najstarija mlada u istoriji britanske kraljevske porodice.

2. Iako na raspolaganju ima ličnog kraljevskog kuvara, vojvotkinja uživa u spravljanju jela za sebe i supruga, a rado priprema i domaću marmeladu koju u teglama daruje prijateljima i porodici.

3. Ne čudi činjenica da danas slovi za jednu od najvećih ikona stila, jer je sve tajne modnog zanata svojevremeno naučila radeći za modnu kuću "Jigsaw Junior".

4. Izvori bliski kraljevskoj porodici ističu kako najviše voli da jede salate, grašak i losos, te jela s roštija, ali da veoma pazi na svoju liniju te uživa u manjim obrocima. Obožava sport i svakodnevno vežba.

5. Uprkos tome što je mnogi oslovljavaju nadimkom Kejt, vojvotkinja je izjavila kako to ne voli, te da preferira svoje pravo ime - Ketrin.

Autor: Life Content

Foto: Sipa Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još