Trudna Liv Tajler pozirala prijateljici Džemimi Kirk

Trudna Liv Tajler pozirala prijateljici Džemimi Kirk

Autor: | 12/01/2015

0


Liv Tajler zamolila je prijateljicu Džemimu Kirk, zvezdu hit serije "Devojke" da joj napravi trudnički portret. Tridesetsedmogodišnja glumica pozirala je mladoj koleginici koja ima diplomu iz slikarstva. U donjem rublju od čipke Liv je pokazala svoj trudnički stomak, a kako kaže, još nije odlučila gde će okačiti sliku.
- Bilo je jako zabavno, a Džemi je predivna i talentovana devojka kojoj sve polazi za rukom - rekla je Liv koja dete očekuje s fudbalskim menadžerom Dejvom Gardnerom.
- Super je što ne moram da pazim na liniju i stalno idem u teretanu. Volim kad sam trudna i baš mi se sviđa moj zaobljeni stomačić - dodala je glumica.
Zvezda filmova "Gospodar prstenova" još nije otkrila da li nosi devojčicu ili dečaka. Iz prvog braka sa muzičarem Rojstonom Langdonom ima sina Miloa Vilijamsa (9). Par se rastao 2010. nakon sedam godina braka. Iako je s Gardnerom u vezi oko 18 meseci, Liv ga je upoznala pre osam godina, preko zajedničke prijateljice Kejt Mos koja je takođe pozirala naga u trudnoći.

Autor: Life Content
Foto: Liv Tyler / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: liv tajler Spy

Najnovije vesti