Ana Grubin: Tokom incidenta sa policajcima život moje bebe bio je u opasnosti

Ana Grubin: Tokom incidenta sa policajcima život moje bebe bio je u opasnosti

Autor: | 16/01/2015

0

Voditeljka Ana Mihajlovski Grubin progovorila je o incidentu koji je imala sa policijom u sredu uveče i u emisiji "Bulevar u 5 do 5" objasnila da nije bahata, da je svoju bebu dovela u opasnost, ali i da je čak šest policajaca bilo aktivno tokom njenog privođenja. Nakon stresne situacije koju je preživela u 8. nedelji trudnoće odlučila je da za javnost da svoju stranu priče.
Prelazila sam ulicu i pošto nisam mogla da trčim, jer sam u drugom stanju vikala sam da mi ne podižu automobil, da sam tu. Nisam bila ni bahata, ni bezobrazna, samo nisam smela da trčim. Koliko sam upućena znam da su mogli da mi napišu kaznu i ja bih je platila i pomerila vozilo. Kome ću ja dokazati da mi se predstavnik zakona uneo u lice i vikao, a ja sam u tom trenutku bila u šoku i samo sam mu rekla: 'Vi ste ludi' - kaže Ana i tvrdi da nije vređala policajce kao što se u medijima pisalo već da je odreagovala instiktivno i na njihovu aroganciju.
- Njih je bilo šestorica, neki su već bili tu, a drugi su došli da pomognu u privođenju - tvrdi voditeljka.
Ona je objasnila i da je njen automobil u tom trenutku još uvek bio na zemlji i da su ga policajci do tada samo fotografisali.
Jedino što su mogli da mi učine tada jeste da mi napišu kaznu, a moja dužnost je bila da pomerim automobil, što sam i pokušala. Krenula sam u rikverc i onda sam shvatila da su kandže zakačene na moj automobil, što mu je nanelo štetu - priča voditeljka i dodaje da je policajac odlučio da pozove pojačanje.
Ono što je poznatu voditeljku najviše pogodilo je to što je trudna provela tri sata na hladnoći čime je život svoje bebe dovela u opasnost.
- U jednom trenutku počeo je da me boli stomak, pa me je Hitna pomoć brzo odvezla. Doktor mi je rekao da imam kontrakcije i da mi je beba u opasnosti. Tek tada mi se sve skupilo i počela sam da plačem.
Ana tvrdi da je sve mogo drugačije da se završi jer je bila spremna na to da snosi posledice.
- Mislim da nisam iznad zakona. Auto nisam propisno parkirala, ali sam bila spremna da platim kaznu. Isto tako mislim da ni policija ne sme da bude iznad zakona - zaključila je Ana.

Autor: Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: ana grubin

Pročitajte još

Najnovije vesti