Sloboda Mićalović: U životu sam imala mnogo sreće

Sloboda Mićalović: U životu sam imala mnogo sreće

Autor: | 20/01/2015

0

Glumica Sloboda Mićalović koja tumači jednu od glavnih uloga u novom ostvarenju Emira Kusturice, otkrila je da je otkako se preselila u Beograd imala mnogo sreće. Naime, kada joj je bilo 17 godina Sloboda se iz rodnog Leskovca preselila u srpsku prestonicu i već nakon dve godine dobila sjajne role u filmovima i serijama, ali i upoznala dečka, kolegu Vojina Ćetkovića, s kojim je danas u braku i ima bliznakinje.
Dosta toga sam uradila otkako sam stigla u Beograd. Imala sam mnogo sreće. Ja stalno nešto želim i te želje su nerealne jer verujem u snove. Ali treba gledati napred i ta radoznalost me je vukla. Tako mi je i Kusturica poverio ulogu iako nisam tipična glumica kakve on angažuje - otkrila je Sloboda.
Saradnja s Kusturicom ostvarenje je sna, a tokom snimanja u Trebinju osećala sam se kao kod kuće. Tamo imam spomenik za života, postoji spomen - ploča Anđelke sa mojim likom.
Sloboda u Kusturičinom filmu "Na mlečnom putu" igra uz Moniku Beluči, za koju je rekla da je fantastična osoba, ali da Trebinjci nisu dozvolili da se ona oseća manje važnom od čuvene Italijanke.
Monika je božanstvena žena. Ostvareni ljudi veoma su pristupačni, jednostavni i topli. Trebinjci su se više fotografisali s njom, ali nisu dozvolili da se ja osećam manje važnom - ispričala je glumica za "Kurir".

Autor: Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti