Gordon Remzi: Pravne nevolje zbog tasta

Gordon Remzi: Pravne nevolje zbog tasta

Autor: | 21/01/2015

0

Popularnom kuvaru Gordonu Remziju britanski sud u utorak je presudio da je odgovoran za godišnji najam od 640.000 funti (840.000 evra) restorana u Londonu.
Remzi je optužio tasta Kristofera Hačesona da je aparatom za automatsko potpisivanje falsifikovao njegov potpis na dokumentu kojim Remzi lično jamči za zakup pomodnog paba "York & Albany pub". 
Sudija Pol Morgan presudio je da je ugovor obavezujući za Remzija, pošto je dokument o zakupu na 25 godina potpisan 2007, kada je Hačeson "radio pod generalnim ovlašćenjem koje mu je poverio Remzi" za rukovođenje njegovim poslovanjem.
Morgan je dodao da je Remzi znao da je aparat za potpise, koji često koriste pisci za masovno potpisivanje svojih knjiga, "rutinski korišćen za njegove potpise na pravnim dokumentima".
- Držim da je Remzi, koji je radio preko svog agenta Hačesona, u obavezi zbog garancije najma prostorija - naveo je sudija.
Remzi je Hačesona, oca svoje supruge Tane, otpustio krajem 2010. optužujući ga za loše poslovanje.
Sudija je naložio Remziju da privremeno isplati vlasniku paba Geriju Lavu 250.000 funti, a slavni kuvar bi mogao da bude u obavezi da plati i veliki račun za pravne troškove.

Autor: Life Content

Foto: Gordon Ramsay / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Gordon Remzi

Pročitajte još