Ana Grubin: Neću otići na saslušanje u policiju

Ana Grubin: Neću otići na saslušanje u policiju

Autor: | 21/01/2015

0

Voditeljka Ana Mihajlovski Grubin (32) doći će u ponedeljak u Policijsku stanicu Stari grad, gde će dati izjavu povodom vređanja saobraćajnog policajca, piše "Blic". Ona je trebalo još pre dva dana da da izjavu povodom incidenta, ali se nije javila nadležnim organima. Voditeljka je 15. januara oko 18 časova privedena jer se verbalno sukobila sa policajcem i radnicima "Parking servisa", koji su zbog nepropisnog parkiranja hteli da odnesu njeno vozilo.
Ana, koja je inače trudna, posle privođenja tražila je od policije da je odvezu u bolnicu jer se nije osećala dobro, zbog čega te večeri nije zvanično dala izjavu o incidentu. Inspektori su se tada dogovorili sa njom da kada se odmori dođe u Policijsku stanicu Stari grad kako bi dala izjavu. Ona je trebalo da se tamo pojavi pre dva dana, međutim, javila se da mora da se konsultuje s advokatom. Juče nije bila dostupna policiji, ali je preko advokata naknadno dogovoreno da voditeljka u stanicu dođe u ponedeljak.
Ana Mihajlovski nije najpre bila raspoložena da komentariše novi susret sa policijom.
- Ovo što naša policija radi je za njihovu profesiju sramota. Bolje da se bave zakonom nego da ćaskaju sa novinarima. Zbog toga se neću pojaviti u ponedeljak na zakazan razgovor - bila je prilično oštra voditeljka.
Inače, do ponedeljka će biti saslušani i policajci koji su došli na poziv saobraćajnog policajca koji će se izjasniti o tome da li su čuli šta je Ana Mihajlovski pričala i da li je vređala policajca. Saobraćajac je u svojoj izjavi rekao da mu je voditeljka uputila niz uvreda.

Autor: Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: ana grubin

Najnovije vesti