Kristina Radenković: Veridba sa zgodnim Crnogorcem

Kristina Radenković: Veridba sa zgodnim Crnogorcem

Autor: | 28/01/2015

0

Šest meseci posle otpočinjanjanjihove emotivne priče voditeljka Kristina Radenković i njen izabranik Nikola Radojević odlučili su da vezu uzdignu na viši nivo. Dvadesetdevetogodišnji javni tužilac, rodom iz Bijelog Polja, zaprosio je lepu Novosađanku, sa kojom već neko vreme živi u zajedničkom stanu, a odgovor je bio potvrdan. Radosnu vest sa javnošću prva je podelila Kristinina prijateljica i koleginica Marija Kilibarda, koja je za veridbu saznala dok je boravila na Karibima, pa je budućim mladencima čestitke uputila putem "Tvitera".
- Tačno je da smo se verili i srećni smo. Hvala vam na interesovanju, ali na temu ljubavnog života ništa više ne mogu da vam kažem, jer Nikoli ne prija da se pojavljuje u novinama - rekla je suzdržano Kristina za "Blic", koja zbog prirode posla budućeg supruga ne želi da otkriva detalje čina prosidbe. U međuvremenu lepa voditeljka uveliko pravi planove za venčanje, koje će upriličiti krajem proleća.
Par je vezu otpočeo u junu prošle godine, posle slučajnog susreta u kraju u kome oboje žive. Ubrzo je usledio novi susret, koji je rasplamsao emocije i otvorio novo poglavlje u emotivnom životu plavokose voditeljke. U intervjuu, koji je krajem prošlog leta dala za magazin "Hello!", Kristina je rekla da oseća da je Nikola pravi čovek za nju, sa čime je njen izabranik očigledno saglasan.

Piše: Deana Đukić; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin