Sanja Marinković: Uzbudljiv odmor u Dubaiju

Sanja Marinković: Uzbudljiv odmor u Dubaiju

Autor: | 29/01/2015

0

Voditeljka emisije “Magazin in”, na televiziji “Pink”, praznične dane provela je u Dubaiju, njenom omiljenom turističkom odredištu koje rado posećuje. Pošto tamo živi njena prijateljica iz srednjoškolskih dana, Sanja Marinković često sa porodicom odlazi u taj grad.
- Obožavam Dubai zimi i rado u njemu provodim odmor. Ovog puta smo moj sin Strahinja i ja u ovom predivnom gradu proveli dve nezaboravne nedelje. Nažalost, moj suprug je zbog obaveza ostao u Beogradu. Ovde imam mnogo prijatelja i osećam se kao kod kuće. Jedna od mojih najboljih prijateljica iz srednje škole živi ovde, tako da smo se zajedno odlično provodile - kaže Sanja.
- Dubai me svake godine iznenadi novim sadržajima, kako za decu, tako i za odrasle. Budući da nam je Dubai na listi omiljenih gradova koji svake godine posetimo, sve značajnije znamenitosti obišli smo više puta, pa smo se samo zabavljali. Ova zima je bila jedna od najtoplijih do sada, vreme je bilo idealno za kupanje, a bazeni u hotelu se greju. Strahinja je uživao. Bavili smo se sportom, krstarili, plivali - u dahu govori četrdesetogodišnja voditeljka, čiji sin već toliko dobro poznaje grad da ima i omiljeno mesto gde najradije odlazi.
- Strahinjino omiljeno mesto je igraonica “Kidžanija” u jednom od najvećih tržnih centara. Inače, za naš vrhunski provod bila je zadužena moja drugarica Maja, sa kojom smo obilazili najbolje kafiće i restorane. Strahinja nije mogao da prežali što deca ne smeju da ulaze u klubove, tako da smo uveče on i ja išli kući, a devojke u provod - zaključuje Beograđanka, koja se odmorna i puna utisaka vratila obavezama.

Piše: Zvezdana Milovanović; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin