Dejvid Bekam na roditeljskim mukama: Sinovi me se stide, a kćerka tvrdi da sam debeo

Dejvid Bekam na roditeljskim mukama: Sinovi me se stide, a kćerka tvrdi da sam debeo

Autor: | 29/01/2015

0

Njegovo izvajano telo krasi stranice magazina i kampanje za donji veš, ali Devid Bekam kaže da bi trebalo da ide na dijetu. Bar tako misli njegova trogodišnja kćerkica Harper. Gostujući u emisiji Džimija Kimela, nekadašnji fudbaler, koji će ove godine napuniti 40 godina, ispričao je kako je zbog kćerkinih komentara počeo da se brine zbog svog izgleda.
Kupao sam Harper i kada sam je izvadio iz kade i počeo da je brišem peškirom, ona mi je rekla: 'Tata, volim te, ali mi se ne dopadaš, debeljuškast si' - rekao je on.

Bekam je otkrio i da njegovim sinovima ništa ne znači njegova popularnost, ni činjenica da ga je odlikovala čak i britanska kraljica Elizabeta, te da ga se 15-godišnji Bruklin, 12-godišnji Romeo i devetogodišnji Kruz čak i stide. I to jer on često pokušava da ih osramoti pred drugarima.
Vozio sam Bruklina u školu i on me je zamolio da se parkiram iza ugla, a on će ostatak puta preći peške. Ali, ja sam ga pratio, otvorio prozor i proderao se: 'Brukline, volim te!'
Suprug Viktorije Bekam ispričao je i kako je snažno zagrlio Romea pred njegovim prijateljima, kada je dečak odbio da ga poljubi.
Viktorija ih stalno podseća da imaju 'kul' tatu, ali to njima ništa ne znači.
Otkako je okončao fudbalsku karijeru, Bekam se posvetio modelingu i promovisanju svoje nove linije viskija, ali kaže da najviše vremena provodi - taksirajući.
Postao sam taksista. Od pola osam ujutro vozim ih u četiri različite škole. Momci posle imaju školu fudbala svakog dana u nedelji, do pola deset uveče. Da budem iskren, sjajno mi je - rekao je on.

Autor: Life Content
Foto: Sipa Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: dejvid bekam