Bojan Perić: Prve zajedničke fotografije sa devojkom Anđelom

Bojan Perić: Prve zajedničke fotografije sa devojkom Anđelom

Autor: | 02/02/2015

0

Pauzu od brojnih radnih obaveza Bojan Perić iskoristio je za odlazak na zasluženi odmor, a društvo mu pravi devojka Anđela. Iako su zajedno tek mesec i po dana, poznati glumac očigledno uživa u vezi, pa je odlučio da izdvoji vreme koje će njih dvoje provesti sami, daleko od gradske vreve. Zaljubljeni par otputovao je u Sloveniju, a na društvenim mrežama osvanule su i prve zajedničke fotografije. U prvom intervjuu koji je nakon početka veze dao za magazin "Hello!" dvadesetdevetogodišnji glumac otkrio je čime ga je osvojila sedam godina mlađa studentkinja sociologije iz Beograda:
- Osmehom. Uvek sam govorio da je to ono što me kod devojke prvo privuče i tako je bilo i ovoga puta. Anđela je prirodna i možemo da pričamo o svemu.
Mladu nadu srpskog glumišta televizijska publika trenutno gleda u seriji "Urgentni centar" na televiziji "Prva", kao i emisiji "3 boje zvuka" na Radio-televiziji Srbije, a uskoro se očekuje i početak emitovanja serije "Jedne letnje noći" po romanu Mir-Jam, u kojoj tumači glavnu ulogu.

Piše: Deana Đukić; Life Content
Foto: Bojan Perić / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Bojan Perić Spy