Godine prolaze, ali za ove slavne ličnosti vreme je stalo

Godine prolaze, ali za ove slavne ličnosti vreme je stalo

Autor: | 04/02/2015

0

Lidija Vukićević i danas izgleda kao Violeta iz "Boljeg života"

Kada pomislimo na slavne ličnosti u Holivudu, prva asocijacija su lica bez mimike i bora. "Botoksirane", teško da ih možemo nazvati slavnima koji su "zamrzli" vreme. Postoje zvezde koje prirodno stare, na dostojanstven način, kako te holivudske zvezde često ističu u javnosti.
Među poznatim ličnostima na našim prostorima, po izgledu najmanje osećaju neumitnu prolaznost vremena glumice Lidija Vukićević, Tanja Bošković, Mirjana Karanović i Mirjana Karanović, te muzičari Boris Novković, Vlado Kalember. Hrvatske popularne pevače često u javnosti nazivaju večitim dečacima, i to sa razlogom. Da li su dobri geni u pitanju ili ih je život sa skoro duplo mlađim izabranicama podmladio, nije poznato, ali činjenica je da se ne menjaju godinama. Isto važi za Lidiju Vukićević , zvezdu serije "Bolji život", koja, osim što izgleda isto kao nekada, kao da se podmladila uz sina sa kojim često izlazi u noćni život. Njene koleginice Danica Maksimović i Mirjana Karanović, kada se uporede slike iz prošlosti sa onima koje su nastale prošle godine, čini se da danas bolje izgledaju nego nekada. Mirjana Karanović u intervjuima ističe da je za njen dobar izgled zaslužno vežbanje i često pešačenje u prirodi, dok Danica Maksimović svež izgled duguje pažljivoj dugogodišnjoj nezi lica i izboru zdrave hrane.
Iako su mnogi skloni da okarakterišu slavne koji "ne stare" kao konzumente invazivnih i neinvazivnih metoda podmlađivanja, oni svojim "nezamrznutim" izrazom lica šalju jasnu poruku o prirodnom starenju.

Lidija Vukićević u vreme kada je bila zvezda kultne serije 

Danica Maksimović 

Godine su joj donele zrelost, a nisu umanjile šarm i lepotu

Tanja Bošković 

Mlada Tanja Bošković spremna je za jednu od predstava

Mirjana Karanović

Mirjana Karanović na početku karijere 

Boris Novković

Omoti prvih albuma Borisa Novkovića 

Vlado Kalember

Vlado Kalember bio je omiljeni muški vokal osamdesetih godina prošlog veka

Autor: Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin