Žerar Pike: Prva fotografija sa sinom Sašom

Žerar Pike: Prva fotografija sa sinom Sašom

Autor: | 06/02/2015

0


Pop zvezda Šakira pre nedelju dana na svet je donela dečaka Sašu. Mediji nisu morali dugo da čekaju na prvu fotografiju mališana, koju je popularna pevačica objavila na društvenim mrežama. Nakon sinčićevog stopala, usledio je i portret, a danas se na zvaničnim nalozima na društvenim mrežama dečakovog oca Žerara Pikea pojavila još jedna fotografija.
Zanimljivo je što su popularna Kolumbijka i njen emotivni partner odlučili da cele fotografije objave na sajtu Unicefove akcije "World Baby Shower", u okviru koje prikupljaju značajna sredstva za pomoć siromašnoj deci širom sveta, dok na svojim nalozima prikazuju samo delove slike.
Inače, tridesetosmogodišnja pevačica i deceniju mlađu fudbaler su u društvu svog sina Milana neposredno pred Sašino rođenje snimili set porodičnih fotografija i tako pozvali ljude dobre volje da doniraju novac ovoj organizaciji.
- Sada kada čekamo naše drugo dete želimo da pomognemo mališanima iz svih krajeva sveta i doprinesemo rešavanju problema kako bismo deci koja žive u ekstremnom siromaštvu obezbedili sve što im je potrebno da prežive - navela je Šakira i akciju nastavila i posle porođaja.
Na isti način partneri su pre dve godine, pre rođenja svog naslednika Milana, prikupljali pomoć za siromašne mališane.

Autor: Life Content
Foto: Gerard Piqué / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin