10 kreativnih noćnih stočića

10 kreativnih noćnih stočića

Autor: | 09/02/2015

0

Sto u spavaćoj sobi ili poznatiji kao noćni stočić je zaista važan komad nameštaja za enterijer, kako iz funkcionalnih, tako i iz estetskih razloga...

Noćni stočić je praktičan i od suštinskog značaja za enterijer, a na isti način može postati moderan komad nameštaja koji ima važnu ulogu u izgradnji i specifičnom karakteru izgleda spavaće sobe. Međutim, poznato je da se noćni stočići mogu naći u izobilju i u različitim stilovima, ali ukoliko želite nešto posebno i drugačije, pogledajte naše ideje.

Mi smo sakupili 10 kreativnih i jedinstvenih noćnih stočića, koji će sigurno uneti interesantan dodir vašoj spavaćoj sobi.

BETONSKI NOĆNI STOČIĆ

Ovo je svakako jedan hrabar i kreativan noćni stočić, napravljen od betonskih blokova. Ovi jaki, robusni stočići imaju dovoljno prostora za skladištenje. Iako izgledaju grubo, industrijski izgled donosi urbani i dramatični šarm u spavaćoj sobi.

NOĆNI STOĆIĆ OD KOFERA

Ovo je super kreativan i zanimljiv način da iskoristite svoje stare kofere i stvorite šarmantan retro stočić. Noćni stočić od starih kofera može stvoriti vintage izgled u vašoj spavaćoj sobi. Takođe koferi su sjajni za skladištenje stvari i odišu posebnim šarmom.

SAVREMENI VISEĆI NOĆNI STOČIĆ

Noćni stočić ne mora da stoji na podu u vašoj sobi. Možete iskoristiti metalne poslužavnike i napraviti viseći noćni stočić koji izgleda vrlo hrabro i jedinstveno. Odličan su detalj u ženstvenim spavaćim soboma i povećavaju kreativni izgled u enterijeru.

NOĆNI STOČIĆ OD KOFERA

Evo još jednog primera kako možete iskoristiti stari kofer. Ovaj duboki kofer izgleda kao veličanstveni noćni stočić i pruža spavaćoj sobi šik i savremeni osećaj.

RUSTIČNI NOĆNI STOČIĆ

Rustična kutija koja se koristi kao noćni stočić je kul ideja za ljude koji žele elegantan i jedinstven način ukrašavanja. Ovaj rustični noćni stočić će sigurno stvoriti šarmantan izgled u enterijeru vaše spavaće sobe.

DRVENI NOĆNI STOČIĆ

Evo još jednog izuzetno rustičnog noćnog stočića koji izgleda moderno i unosi moderan izgled u ovoj eklektičnoj spavaćoj sobi. Rustični drveni stočić donosi prirodan i udoban osećaj u spavaćoj sobi i njegov interesantan dizajn unapređuje kreativnost ovog enterijera.

MODERAN NOĆNI STOČIĆ

Interesantan dizajn ovog noćnog stočića napravljen je od drveta i gvožđa. Njegov zanimljiv dizajn savršeno se uklapa u klasičnim ili ležernim spavaćim sobama. On za tren postaje centralna tačka vašeg enterijera.

METALNI NOĆNI STOČIĆ

Industrijski noćni stočić će sigurno stvoriti ultra urbani i moderan izgled u vašoj spavaćoj sobi Rustična, metalna kutija ističe se u spavaćoj sobi i obezbeđuje enterijeru urbani i kul osećaj.

NOĆNI STOČIĆ OD STAKLA

Ovi visoki noćni stočići stvaraju pravi “wow” faktor u svakoj spavaćoj sobi. Napravljeni od stakla, visoki i moćnog izgleda, dovoljne su samo lampe koje će upotpuniti njihov neverovatan dizajn.

MINIMALISTIČKI NOĆNI STOČIČI

Ukoliko je minimalizam vaš izbor, onda vam platforma oko kreveta može poslužiti kao noćni stočić. Ona stvara dovoljno mesta da odložite knjigu, mobilni telefon ili čašu sa vodom.

Nadamo se da vam se dopao izbor kreativnih ideja za noćne stočiće. Upotrebite maštu i redizajnirajte izgled vaše spavaće sobe. Noćni stočići mogu uneti velike promene u vašem enterijeru za odmor i relaksaciju.

Izvor: mojentrijer.rs

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin