Monika Beluči blistala na dodeli nagrada BAFTA

Monika Beluči blistala na dodeli nagrada BAFTA

Autor: | 09/02/2015

0

Glumica Monika Beluči zablistala je na ceremoniji dodele nagrada BAFTA sinoć u Londonu. Ona se na crvenom tepihu pojavila u društvu Lee Sejdu, koleginice iz "Spectre", novog filmskog nastavka o Džejmsu Bondu.
Kada su producenti novog nastavka filma o čuvenom agentu, za lik Bondove devojke, isključivo rezervisan za mlade i zgodne glumice, izabrali pedesetogodišnju Italijanku, mnogima se takva odluka učinila čudnom. Pre nje, najstarija Bondova devojka, Honor Blekman imala je 39 godina kada je snimila "Goldfinger".

Međutim, Monika je pokazala da njeno vreme nije prošlo i da još uvek može da odigra uloge fatalnih zavodnica.
Inače, glumice su na ceremoniji dodele najprestižnije britanske filmske nagrade, prezentovale nominovane u kategoriji za najbolju filmsku šminku i frizuru.

Nagradu Britanske filmske akademije za najbolji film osvojilo je ostvarenje "Odrastanje", dok je nagrada za najbolju režiju dodeljena autoru tog filma Ričardu Linklejteru.

Edi Redmejn koji u biografskoj drami "Teorija svega" igra teško obolelog fizičara Stivena Hokinga dobio je nagradu za najbolju mušku ulogu, dok je Džulijen Mur u ulozi žene obolele od Alchajmerove bolesti proglašena najboljom glumicom za ostvarenje "I dalje Alis".

Autor: Life Content

Foto: Tanjug / AP

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još