Saša Vidić: Rođendanska zabava za prijatelje

Saša Vidić: Rođendanska zabava za prijatelje

Autor: | 10/02/2015

0


Okružen dragim ljudima, bez slavljeničke torte sa brojem četrdeset tri, modni kreator Saša Vidić proslavio je rođendan. Zabavu je priredio za četrdesetak bliskih ljudi, među kojima je bilo i mnogo poznatih ličnosti koje su uživale u raznovrsnom gastronomskom meniju i kvalitetnim vinima.
- Volim rođendane, ali pošto nisam rodom iz Srbije, ovde nemam veliku porodicu, osim tetke i njene dece, pa su nam okupljanja mala. To nadoknadim za svoj rođendan koji proslavljam sa prijateljima koji vam u životu najčešće i nadomeste sve nedostatke - počinje razgovor za "Hello!" modni kreator, poznat po oštrim komentarima na račun stajlinga poznatih ličnosti. Ipak, iza spoljnih bedema kojima se okružio za javnost, krije se duhoviti i talentovani modni stručnjak čija je karijera i dalje u zenitu.


Ovog proleća, spektakularnom revijom na manifestaciji „Fashion selection“, proslaviće dve decenije rada na domaćem modnom tržištu. Brojne obaveze ne sprečavaju ga da se svakodnevno, i u velikoj meri, posvećuje prijateljima koji su uveličali i njegovu rođendansku svetkovinu.
- Od tridesetih godina, sa viškom i manjkom ludosti, pa sve do četrdeset i treće, shvatite ko su vam pravi prijatelji. Oni sa kojim delite sve u životu, i kad to zacementirate, spisak zvanica nekako više i ne postoji. Tradicionalno se zna ko je deo te prijateljske porodice. Ja sam od onih koji ne vole narode i nacije, volim prijatelje i samim time ne gledam na njihov društveni, verski ili bilo koji drugi status - iskreno će Vidić, na čijem slavlju su tradicionalno prisutni i njegovi poznati prijatelji: folk diva Ceca Ražnatović, vaterpolisti Luka Mirković, Nikola Rađen i Andrija Prlainović, muzičke zvezde Ana Kokić i Seka Aleksić. Dok je učestvovao u šou-programu “Ples sa zvezdama” sprijateljio se i sa glumicom Lenom Bogdanović, koja je na slavlje došla sa svojim izabranikom Darijanom Mihajlovićem.


Prijatelj mu je postao i crnogorski muzičar Igor Lazić, koji je takođe bio gost te slavljeničke večeri. Folk zvezda Seka Aleksić blistala je u crno-beloj odevnoj kombinaciji, odelu koje je za nju kreirao upravo slavljenik.
- Imam prijatelje iz svih sfera javnog delovanja, od estrade do politike. To je normalno pošto se i sam bavim javnim poslom, pa godine učine i zbliže vas sa ljudima iz javnog života - kaže slavljenik koji je ugostio i prijatelje iz sveta sporta.
- Sportisti su nezaobilazni gosti i moje stalne mušterije u ateljeu. Od klijenata do prijetalja, dug je put naše uspešne saradnje i druženja - navodi Saša, koji je žurku upriličio na splavu u novobeogradskom Bloku 70.


- Mesto za slavlje sam odabrao zbog dugogodišnjeg prijateljstva sa vlasnicima i tople atmosfere, a o izboru hrane da i ne govorim. Bilo je različitih specijalnih i mrsnih specijaliteta. Uvek su tu predivno aranžirani švedski stolovi sa najraznovrsnijom hranom, a i kvalitetna pića. Godinama od mojih dragih prijatelja, porodice Vukoje, iz njihovih Carskih vinograda dobijam na poklon najfinija vina, koja često podelim i gostima kad krenu kući - zadovoljno govori Vidić koga su, osim prijatelja, i poznanici zasuli čestitkama na društvenim mrežama i SMS-u.
- Čestitke su gotovo iste, dobro zdravlje i da se ne menjam što negde govori da im ovakav, a poprilično sam težak, ipak prijam - završava u svom stilu vispreni modni poslenik.

Piše: Nikola Rumenić; Life Content

Foto: Boško Karanović; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin