Mirka Vasiljević: Nisam spremna da se odreknem karijere

Mirka Vasiljević: Nisam spremna da se odreknem karijere

Autor: | 12/02/2015

0

Poznata glumica Mirka Vasiljević pre skoro dva meseca na svet je donela svoje treće dete, sina Mihajla. Uprkos brojnim obavezama koje ima u porodici i oko dece, mlada mama ne zaostaje sa svojim poslovnim obavezama i dodaje da joj familija u Beogradu mnogo pomaže.
Kada sam u Beogradu mnogo mi znači podrška familije kod koje tada boravim. Kad zatreba, oni su tu, bilo da treba da obavim neki telefonski razgovor, ili nešto da pojedem, uvek je neko tu da priskoči, da bude uz prvo, drugo, ili treće dete. Kad smo u inostranstvu obaveze oko kuće su na meni - izjavila je Vasiljevićeva u emisiji "Ekskluziv".
Ponosni otac, fudbaler Vujadin Savić trenutno boravi u Engleskoj gde igra za fudbalski klub "Vatford", što ga ne sprečava da redovno prati dešavanja u životima svojih mališana.
Vujadin je bio na porođaju, a već sutradan je otputovao u Englesku, tako da on u ovom našem početnom ludilu nije tu, ali tu je Skype i WhatsApp, tako da se čujemo svaki dan, završila je lepa glumica i dodala da uskoro planira da otputuje u Englesku, ali tek pošto izvadi vizu - rekla je Mirka.
Iako je veoma posvećena porodici, ne dozvoljava da njena karijera trpi zbog toga.
Od početka našeg zabavljanja pa do danas, ja se nikada nisam definitivno preselila, zato što sam uvek imala neko snimanje, ili predstavu tako da nije bilo potrebe da stalno budem tamo. Ja još uvek nisam spremna da se odreknem svoje karijere, i ne želim - bila je iskrena glumica.

Autor: Jasmina Jovičić; Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još