Ana Nikolić održala humanitarnu reviju u Novom Sadu

Ana Nikolić održala humanitarnu reviju u Novom Sadu

Autor: | 14/02/2015

0

Ana Nikolić i Kristina Mijačević na zajedničkoj reviji koju su sinoć oraganizovale u Titovim Salonima, predstavile su neke od svojih modela koje će se prodavati u humanitarne svrhe. Cilj revije je da se pomogne deci oboleloj od malignih bolesti , tj. sav prihod od prodatih haljina na reviji ići će organizaciji NURDOR, a sve povodom 15. februara - Svetskog dana dece obolele od kancera.
Ispred ove organizacije - Narodnog udruženja roditelja dece obolele od raka - prisutnima se obratila Joland Korora:
- Veliko je zadovoljstvo i čast kada neko hoće da vam pomogne na ovakav način, ovoj deci je zaista potrebna pomoć i veliko hvala ovim divnim ženama što nam poklanjaju pažnju i samim tim obezbeđuju sredstva za decu obolelu od malignih bolesti.

I Ana Nikolić zadovoljna je revijom.
- Zahvalna sam gradonačelniku i gradu Novom Sadu što nam je omogućio ovaj prostor , kao i svima koji su učestvovali u samoj organizaciji i potrudili se da ovo veče bude ovako uspešno, veliko hvala svima koji su došli i unapred hvala onima koji će uplatiti pomoć za obolelu decu i ovim putem dobiti naše haljine. Nadam se da će se i ostali gradovi pridružiti akciji, da ću i sa ostalima ostvariti saranju poput ove u vašem gradu - izjavila je pevačica za portal NsHronika.rs.
Specijano zbog revije iz Milana su u Novi Sad doputovali Dejan Kovačević i Alesandro Foresto koji zauzima značajno mesto u italijanskoj modnoj industriji.

Autor: Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: ana nikolić