Bojana Barović rešila probleme sa radnom vizom za Ameriku

Bojana Barović rešila probleme sa radnom vizom za Ameriku

Autor: | 15/02/2015

0

Manekenka Bojana Barović morala je da odloži put u Los Anđeles za jednu nedelju jer je zaboravila da obnovi radnu vizu koja joj je neophodna. Lepu brinetu su zbog toga vratili sa beogradskog aerodroma kada je prošlog ponedeljka krenula na put, a njenom produženom boravku u Srbiji najviše se obradovao njen verenik, pevač Nikola Rokvić.
- Imam radnu vizu za Ameriku koja važi tri godine, međutim, jednom godišnje mora da se obnovi. Zbog novogodišnje euforije, veridbe i drugih lepih stvari koje su mi se dogodile dok sam boravila u Srbiji potpuno sam zaboravila da obnovim vizu. Mislila sam da mi ističe u junu, nisam ni gledala pasoš. Kada sam stigla na beogradski aerodrom, upozorili su me da nisam obavila potrebnu administraciju i zbog toga sam morala da odložim put na nedelju dana - kaže Bojana za "Hello!".
- U prvi mah mi je bilo krivo što se to desilo, a onda sam shvatila da sigurno postoji razlog i da se ne treba nervirati. U međuvremenu produžila sam vizu, a mom dužem zadržavanju najviše se obradovao Nikola. Vreme provedeno ovde iskoristila sam da mu pomognem u pripremama za izlazak novog albuma, ali i da budem sa svojom porodicom u Novom Sadu.

Piše: Ivana Nikolić; Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin