Dakota Džonson: Beauty tajne zvezde filma "Pedeset nijansi – Siva"

Dakota Džonson: Beauty tajne zvezde filma "Pedeset nijansi – Siva"

Autor: | 19/02/2015

0


Sloj kobaltnoplave maskare i ležerna pletenica nezaobilazni su detalji glumičinog prepoznatljivog izgleda na crvenom tepihu za koji su zaduženi beauty eksperti, šminkerka Pati Dubrof i frizer Mark Taunsend, koji otkrivaju tajne Dakotinog savršenog izgleda.

Koji vam je omiljeni beauty stajling koji ste osmislili za Dakotu?
Pati: Najviše mi se dopada kako je izgledala na dodeli Zlatnog globusa, ali i kako joj stoji jarki karmin koji je nosila u emisiji "The Today Show".
Mark: Omiljena mi je frizura koju je Dakota imala na "Gucci" događaju u novembru. Reč je o upletenoj punđi. Pokazala mi je dve različite fotografije frizura koje su joj se dopale, uzeli smo ono najbolje od svake i kreirali jedinstveni look. Ona je izrazito vizuelni tip osobe, što mi se posebno sviđa.

Šta vas inspriše kada kreirate Dakotine stajlinge za crveni tepih?

Pati: Njena lepota je neiscrpan izvor inspiracije. Dakota ima besprekoran ten na koji nanosim minimum šminke, ali zato akcentujem usne ili oči. Ona može savršeno da iznese svaku šminku na očima, ali i intenzivne nijanse karmina. Jedino što izbegavam jeste da joj isuviše posvetlim usne. Čak i kada nosi "smokey eye" trudim se da usne nikada ne budu svetlije od prirodne ružičaste nijanse...

Nastavak intervjua pročitajte OVDE!

Autor: Life Content
Foto: Sipa Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: dakota džonson