Nikolina Pišek: Ponovo u top formi

Nikolina Pišek: Ponovo u top formi

Autor: | 20/02/2015

0

Samo dva meseca nakon što je na svet donela kćerku Unu Sofiju, voditeljka Nikolina Pišek pohvalila se uspešnim povratkom u teretanu. Poznata majka vraća se u formu, a za magazin "Hello!" kaže da je sa treninzima počela samo pet nedelja nakon porođaja.
- Naprosto sam imala potrebu za tim, jer skoro devet meseci praktično nisam ništa radila. Želela sam da povratim kondiciju, a to se desilo mnogo brže nego što sam mislila. Mišići pamte i već posle prve nedelje mogla sam da treniram istim tempom kao i pre trudnoće.
Disciplinovana voditeljka ne pridržava se nikakvog posebnog režima ishrane, a sa suprugom Vidojem Ristovićem često posećuje restorane. Iako kaže jedva čeka da se vrati na male ekrane, svesna je da će poslovne obaveze morati da odloži još neko vreme. Kaže da je posle početnih trzavica konačno uspela da se navikne na rano ustajanje, koje joj je u početku zadavalo najviše muka i da sada u potpunosti uživa u majčinstvu:
- Trebalo mi je dosta vremena da prebrodim hroničnu neispavanost. U početku je bilo dramatično, ali sada već sve usklađujem. Fali mi da barem vikendom odspavam duže i da ne moram da se probudim u šest sati, kada se kćerka najčešće budi. Povremeno imam neku pomoć, jer odmor je ono što majkama najviše nedostaje.

Piše: Deana Đukić; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin