Paris Hilton proslavila trideset i četvrti rođendan

Paris Hilton proslavila trideset i četvrti rođendan

Autor: | 20/02/2015

0

Bogata naslednica i riajliti zvezda Paris Hilton proslavila je juče svoj trideset i četvrti rođendan u Njujorku. Atraktivna plavuša tog dana je najpre posetila reviju brenda "The Blonds" na Nedelji mode koja se trenutno održava u Velikoj jabuci, a potom je u svom stanu organizovala slavlje za prijatelje.

- Odlično se zabavljam na mom rođendanu sa prijateljima u mom stanu u Njujorku. Ovo je besprekorna zabava. Obožavam je - napisala je Paris na svom profilu na Instagramu.

Zanimljivo je da joj je rođendan čestitala i Kim Kardašijan sa kojom poslednjih godina nije bila u dobrim odnosima. Naime, Kim je bila asistent Hiltonove tokom rialitija "Jednostavan život" kada je Paris bila glavna zvezda. Kako je Kardašijanova kasnije postala mnogo popularnija, između njih dve je došlo do nesuglasica. Čini se da su se dve dame ipak pomirile i rešile sve nesporazume, jer je supruga Kanjea Vesta čestitala svojoj nekadašnjoj drugarici rođendan i postavila na Instagramu njihovu zajedničku fotografiju sa Ibice iz 2006. godine.

Piše: Ivana Nikolić; Life Content
Foto: Paris Hilton / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: paris hilton