Severina Vučković upriličila zabavu za sinovljev treći rođendan

Severina Vučković upriličila zabavu za sinovljev treći rođendan

Autor: | 20/02/2015

0

Severina Vučković danas ima poseban razlog za slavlje - to su rođendani tri veoma važne osobe u njenom životu. Dvadesetog dana februara rođeni su njena tetka, menadžer Tomica i sin Aleksandar. Popularna pevačica objavila je interesantnu priču o tri osobe koje su joj učinile život lepšim, a večeras je na svom Instagramu otkrila i kako se osećala na porođaju, te koliko joj sin Aleksandar koji danas puni tri godine znači.
- Samo se jednom isplati umreti u životu... Samo sam jednom pomislia: "E, sad me Bože uzmi... mogu da umrem..." Bez straha, bez zadrške, bez osećaja krivice... Potpuno mirno i staloženo rekla sam: "Uzmi mene..." To je progovoreno iz one tačke mene u kojoj se meša majčina snaga i majčin strah za dete... Nakon dve fulane epiduralne injekcije, u pauzi davanja treće... Samo sam tako 'ladno pomislila: "Bože, uzmi mene, samo da se njemu ništa ne dogodi..." Tada sam prvi i poslednji put htela da umrem... Nakon tog dana više cenim život i upravo zbog njega više nikad to neću ni pomisliti. Hvala ti, sine, što si izabrao mene i produžio mi život. Milo moje, srećno!
Inače, ponosna majka je dečaku upriličila malo slavlje, a fotografije sa proslave objavila je na društvenoj mreži Instagram.

Autor: Life Content
Foto: Severina Vučković / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin