Kameron Dijaz: Proglašena najgorom glumicom godine

Kameron Dijaz: Proglašena najgorom glumicom godine

Autor: | 22/02/2015

0

Za svoje uloge u filmovima "The Other Woman" i "Sex Tape" Kameron Dijaz je dobila Zlatnu malinu za najgoru glumicu u 2014. godini. Osim toga, rimejk filma "Annie", u kojem Dijazoa takođe glumi, proglašen je za najgori rimejk godine.

Ipak, ona nije prošle godine bila najgora od najgorih. Ta laskava titula pripala je Kirku Kameronu i njegovom filmu "Kirk Cameron's Saving Christmas". Osim što je proglašen najgorim glumcem za svoju ulogu u filmu, film je proglašen za najgori u 2014. godini, a uz to je Kirku obezbedio i Zlatne maline u kategorijama najgore saradnje na filmu i za najgori scenario.

Najgora sporedna glumica bila je Megan Foks, koja je Zlatnu malinu zaslužila za ulogu u filmu "Teenage Mutant Ninja Turtles", a najgori reditelj je Majkl Bej za film "Transformers 4".

U 2014. konstantno je loš bio i Kelsi Gremer, koji je dobio Zlatnu malinu za najgoreg sporednog glumca i to u čak četiri filma: "Expendables 3", "Legends of Oz", "Think Like A Man Too" i "Transformers 4".

Ove godine prvi put je dodeljena i Nagrada iskupljenja, a osvojio ju je Ben Aflek, koji se, nakon što je osvojio Zlatnu malinu za film "Gigli" uozbiljio i oduševio zaljubljenike u film, ali i samu Američku filmsku akademiju filmovima "Argo" i "Gone Girl".

Autor: Life Content

Foto: JLP

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: Kameron Dijaz

Pročitajte još

Najnovije vesti