Monika Beluči nema ništa protiv da u njen život uđe mlađi partner

Monika Beluči nema ništa protiv da u njen život uđe mlađi partner

Autor: | 24/02/2015

0

Seks simbol Monika Beluči, koja će u hitu o najpoznatijem svetskom tajnom agentu Džejsmu Bondu igrati novu Bond devojku, otkrila je kako je reagovala kad su joj ponudili tu ulogu, kako se nosi sa svojim godinama, postoji li posle Vinsenta Kasela neko nov u njenom životu i šta misli o vezama mlađeg muškarca i starije žene.
I danas je nazivaju jednom od najseksepilnijih žena na svetu, ali pedesetogodišnja Italijanka i dalje je nesigurna, i to po pitanju svojih godina.
- Kada su me angažovali prva mi je misao bila: „Kako mogu biti Bond devojka s 50 godina?“. Posle audicije redatelj Sam Mendez mi je rekao da je prvi put u istoriji snimanja filma želeo da žena bude istih godina kao i glumac koji igra Bonda. Na to sam mu odgovorila da će ga žene, ako me angažuje, gledati kao heroja. Ako se upoređujem sa ženama koje su pre mene glumile Bond devojke, mnogo sam zrelija.Čak mi je draže da me zovu Bond žena ili Bond gospođa - rekla je u razgovoru z britanski "Daily Mail".


Osim u svetu šoubiznisa, godine su, kako je zaključila uspešna Italijanka, ponekad problem i u ljubavnim odnosima.
- Mnoge pedesetodišnjakinje muškarcima su nevidljive. Ali to ne mora da bude tako. Treba zapamtiti da to kako zračite spolja, zapravo dolazi iznutra. Kada sam u Brazilu, gledam devojke koje nisu nimalo mršave, ali tako senzualno i ženstveno igraju po ulici da njihova tela odjednom izgledaju prelepo. U Evropi su žene jako zatvorene, čak se i bojimo da se otvorimo na taj način. Ta senzualnost, osećaj slobode koji vidite kod Brazilki, ne dolazi iz savršenstva tela. Dolazi iz slobode. Stvar je u tome kako se nosite. Ne kako izgledate, već kako se osećate. Kao što je rekao Oskar Vajld, lepota je oblik umetnosti, ali vam može dosaditi nakon dve sekunde ako nemate ništa drugo što bi zadržalo znatiželju - ističe Monika koja je sama od kraja 2013. godine, nakon četrnaest godina dugog braka s kolegom Vinsentom Kaselom.
Ona je otkrila da nema ništa protiv toga da u njen život uđe neko znatno mlađi:
- Ne vidim gde je problem u tome da tridesetogodišnji muškarac bude u vezi s pedesetogodišnjom ženom. Stvar je u energiji i duši, a ne u godinama i telu. Pravi seksepil je u mozgu, u mašti, a ne u starosti tela. Ne iznenađuje me to što muškarci u svojim dvadesetim i tridesetim traže starije partnerke, ni to što muškarci i dalje smatraju atraktivnima žene poput Kartrin Denev. Muškarci gledaju u Džudi Denč i vide snagu i moć koja dolazi iznutra. I to je privlačno. Gledam te žene i nadam se da ću i ja kako budem starila imati tako bogatu dušu, onu koju ne možete videti očima.

Autor: Life Content
Foto: Tanjug / AP

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: monika beluči

Pročitajte još