Tijana Dapčević: Rođendanska zabava iznenađenja

Tijana Dapčević: Rođendanska zabava iznenađenja

Autor: | 26/02/2015

0


Najbolji provod u životu uvek se dogodi kada se najmanje nadate, a u to je prošle nedelje imala priliku da se uveri i pevačica Tijana Dapčević, kojoj su prijatelji priredili žurku iznenađenja u restoranu "Jimmy Woo". Povod za parti bio je trideset deveti rođendan poznate Makedonke koji joj je, kako sama priznaje, najbolji u poslednjih deset godina. Iako ovog puta nije planirala da organizuje slavlje, u neočekivanoj žurki je uživala.
- Od kada sam pre šest godina rodila Vuka, prestala sam da slavim rođendan. Pošto je on rođen 5. februara, a ja dva dana pre toga, u našem domu je tih dana uvek sve usmereno na organizovanje njegovog slavlja. Zbog toga poslednjih godina ne priređujem rođendanske žurke i ne obeležavam svoj rođendan - počinje priču Tijana.
- I ove godine nisam planirala da slavim, ali je jedna od mojih najboljih drugarica insistirala da se nađemo na piću. Rekla sam joj da mi se ne izlazi iz kuće i da je najbolje da se vidimo narednog dana, ali je tada usledio poziv od druga koji me je izmamio tako što mi je rekao da moram da dođem u restoran na poslovni sastanak. I pristala sam.
Već na ulazu u beogradski restoran, prošlogodišnja predstavnica Makedonije na "Eurosongu" ostala je bez reči jer ju je dočekalo desetak najboljih prijatelja koji su danima spremali žurku iznenađenja.
- Kada sam ušla u restoran i videla sve svoje prijatelje na jednom mestu, bila sam u potpunom šoku. Priredili su mi toliko lepo iznenađenje da sam ostala bez teksta, a trebalo mi je i nekoliko pića da dođem sebi. Proveli smo se predivno. Uživali smo u večeri i šampanjcu, a posle toga usledila je i torta sa vatrometima i gašenje svećica. Dugo nisam gasila svećice na torti, tako da sam bila kao sedmogodišnje dete. Čak mi je bilo žao što su to bile vatromet-svećice, koje ne mogu više puta da se pale, jer bih sigurno tražila da ih još jednom ugasim. Naravno, zamislila sam i želju koja se ne otkriva da bi mogla da mi se ispuni.
Posle zabave u restoranu, veselo društvo je u dobrom raspoloženju nastavilo provod u klubu "Tilt", gde su ostali do ranih jutarnjih sati.
- Proveli smo se zaista izvrsno. Ne pamtim kada sam imala ovako lepo rođendansko slavlje, ali sigurno ne u poslednjih deset godina. Još ne mogu da verujem da ni na trenutak nisam naslutila šta mi se sprema. Svi moji prijatelji su me zvali tog dana da mi čestitaju, ali nisu mi nagovestili šta me čeka. Čak je i moj suprug Milan sve vreme znao za žurku iznenađenja. Ništa mi nije rekao i drago mi je zbog toga jer onda iznenađenje ne bi bilo pravo - tvrdi Tijana koju je sledećeg dana čekala priprema za rođendan njenog sina.
- Kao svake godine, Vukov šesti rođendan proslavili smo u igraonici, gde su mu došli drugari iz vrtića, kao i mališani sa kojima se igra. Bilo je predivno.
Posle dva slavlja koja je imala prošle nedelje, šarmantna dama nastavlja sa radom jer je uskoro očekuju dva velika projekta. Naime, ona priprema novi album, a u aprilu će prvi put raditi monodramu koju će režirati jedan od njenih najboljih prijatelja Milorad - Miki Damjanović.
- Album uveliko spremam sa Draganom Brajevićem Brajom i Markom Konom. Radimo u studiju i mogu da najavim da će biti mnogo noviteta, ali i dueta. Osim toga, uskoro ću prvi put glumiti u monodrami po tekstu Dušana Jankovića, koji je autor scenarija i za moju prvu predstavu "Pukla bruka". Jako sam uzbuđena zbog toga, ali trema ne postoji - zaključuje Dapčevićeva.

Piše: Ivana Nikolić; Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti