Nenad Jestrović: Nedelju dana nakon svadbe preminula mi je majka

Nenad Jestrović: Nedelju dana nakon svadbe preminula mi je majka

Autor: | 02/03/2015

0

Samo nedelju dana nakon što se oženio pevačicom Mirjanom Radmilović, nekadašnjeg fudbalskog reprezentativca Srbije Nenada Jestrovića pogodila je velika tragedija jer mu je umrla majka Zagorka (73). Ova vest toliko je iznenadila sve u Jestrovićevom okruženju, da mu prijatelji i dalje čestitaju na ženidbi ne znajući da je ostao bez majke.
Sve se dogodilo iznenada. Gorka, kako su je svi zvali, bila je na svadbi, veselila se s nama, bila je potpuno zdrava i niko nije mogao da pretpostavi da će se ovako nešto dogoditi samo nedelju dana kasnije. Dogovorili smo se da, kad sve malo prođe, odemo kod nje na ručak, spremila je poklone za decu, ali, eto, nismo stigli. Pamtim da sam te noći slabo spavao, kao da sam nešto predosetio. Snovi su stvarno čudo. Pogodila me je smrt majke, kako i ne bi, a najviše mi je žao što se nakon svadbe nismo videli. Bio sam u gužvi, kuća je bila puna gostiju i nisam stigao da odem do nje - potvrdio je sportista vest o majčinoj smrti za "Kurir".
Inače, na dan venčanja skladnog para bio je rođendan mladoženjinom ocu, kome su priredili iznenađenje.
- Posle naše mladenačke torte, stigla je još jedna za njega. Bio je van sebe od sreće jer je mislio da smo zaboravili da mu je rođendan. Toliko je bio dirnut da su mu u jednom trenutku i suze krenule - ispričao je Nenad za magazin "Hello!".

Autor: Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: nenad jestrovic