Nikola Lazetić: Mnogo je razloga za slavlje

Nikola Lazetić: Mnogo je razloga za slavlje

Autor: | 03/03/2015

0


Nekadašnji fudbaler, a danas uspešni ugostitelj i biznismen Nikola Lazetić upriličio je nedavno dvostruko slavlje za sve svoje prijatelje. U srcu Beograda sa suprugom Sonjom otvorio je "Rhino Cafe Pub", kada je i proslavio trideset sedmi rođendan. U atmosferi autentičnog irskog paba, uz kobasice fantastičnog ukusa i pivo, provodili su se Bojana Rajić, Gordana Karić, Zoran - Bata Mirković sa suprugom Sanelom, Ognjen Koroman, Boško Jakovljević, Branko Ružić i mnogo drugih poznatih ličnosti. Međutim, pravo iznenađenje porodica je Nikoli priredila u ponoć, servirajući rođendansku tortu.
- Nije da od supruge nisam očekivao iznenađenje, ali ona se ni ovog puta nije zaustavila samo na torti, koja je simbolično napravljena kao kutija iz koje izvire bezbroj srca. Kada sam došao kući, dočekao me je dirljiviji prizor. Ravno trideset sedam balona, od kojih je svaki nosio po jednu fotografiju i poruku nekog od članova naše velike porodice - kaže Nikola za "Hello!".
Znaci pažnje i pokloni prepuni ljubavi u porodici Lazetić nisu ništa novo. Sonja ne krije da međusobno umeju da daruju i veoma skupe i luksuzne komade, ali da to svakako nije presudno i nešto čime bi se trebalo hvaliti.
- Naravno da imamo običaj da jedno drugo usrećimo i skupim poklonima, međutim, davno smo naučili da je vrednost skrivena u ljubavi sa kojom je dar dat i primljen, a ne sa nalepljenom cenom iznad barkoda. Trudimo se da se ne izgubimo u rutini i da nam emocije i strast ne izblede. Zato se tako i koncentrišemo na sve važne datume i obeležavamo ih na sebi svojstven način, uz prijatelje i u udobnoj atmosferi. Ipak, možda je najromantičniji poklon koji sam od Nikole dobila ljubavna poruka na bilbordu koji je zakupio za moj rođendan. Krenula sam u naš restoran i u neposrednoj blizini ugledala poruku. Mislim da u tom trenutku nije bilo srećnije žene na svetu.
Nedavno je osvanula vest da će Nikola Lazetić ponovo postati otac, međutim, on to rezignirano demantuje.
- Smatram da su neke teme rezervisane isključivo za intimne trenutke sa parodicom i prijateljima. Informacija da je Sonja trudna izazvala je opšti haos. Telefoni su nam neprekidno zvonili, mnogi su zvali da bi proverili informaciju, a neki čak i da čestitaju, pomalo uvređeni jer su za "prinovu" saznali iz medija. Naravno, oboje želimo da ponovo postanemo roditelji i svakako da ćemo biti presrećni kada se to dogodi, ali ni tada, kao ni danas, nećemo imati nikakav motiv da to delimo sa širom javnošću.

Piše: Nikola Golubović; Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još