Nikolina Pišek: Promena imidža pred povratak na male ekrane

Nikolina Pišek: Promena imidža pred povratak na male ekrane

Autor: | 06/03/2015

0

Voditeljka Nikolina Pišek pokorila se svetskom trendu skraćivanja duge kose i na svom Fejsbuk profilu otkrila novi izgled.

- Od danas manje dlaka. Barem na glavi – napisala je uz fotograiju u duhovitom maniru, aludirajući na svog ljubimca, koji je tokom transformacije sve vreme bio uz nju. Odmah nakon tretmana u jednom zagrebačkom salonu, Pišekova se uputila za Beograd, kako bi njen suprug Vidoje Ristović što pre video novi izgled svoje lepše polovine.

- Vidoje me još uvek nije video, niti je upoznat sa tim šta sam uradila. Upravo sam na putu za Beograd, nismo se videli par dana i osim ako pre toga ne vidi na internetu, to će za njega biti iznenađenje – kaže Pišekova za portal hellomagazin.rs.

Novi imidž ujedno je i najava povratka na male ekrane, koji poznatu voditeljku uskoro očekuje, ali precizan datum još uvek nije poznat. Do tada, odsustvo sa malih ekrana poznata voditlejka koristi za uživanje u zajedničkim momentima sa tromesečnom kćerkom Unom Sofijom i suprugom, kao i starijom kćerkom Hanom, koja je glavni razlog čestih putovanja u Zagrebu.

Piše: Deana Đukić

Foto: Facebook

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još