Jelena Helc Vesković: Prva fotografija sina Mateje

Jelena Helc Vesković: Prva fotografija sina Mateje

Autor: | 06/03/2015

0

Prvom fotografijom šestomesečnog sina Mateje glumica Jelena Helc Vesković otkrila je atmosferu koja vlada u porodičnom domu neposredno pred polazak u šetnju. Glumica Narodnog pozorišta u Beogradu uživa u majčinstvu, a veliku podršku u tome daju joj suprug Milan i stariji sin Vuk, koji je veoma brižan prema mlađem bratu.

- Mateja i Vuk se obožavaju. Stariji brat mnogo voli da čuva mlađeg i da ga zasmejava. Trenuci njihovog zajedničkog smeha dragoceni su i lekoviti – kaže Jelena za portal hellomagazin.rs. Iako je pre devet godina prvi put iskusila slatke muke roditeljstva, glumica Narodnog pozorišta u Beogradu nedavno je na Fejsbuku otkrila da joj hranjene drugog deteta ne ide uvek od ruke.

- Davanje voćne užine bebi komotno uvrstiti u ekstremne sportove – napisala je poznata mama na ovoj društvenoj mreži. Roditeljski izazovi lakši su uz podršku partnera, ali zbog brojnih obaveza Jelena priznaje da joj se desi da izgubi kompas.

- Ima dana kada stvari funkcionišu baš dobro, a ima i onih kada mislim da sam najnesposobnija žena na planeti – iskrena je nekadašnja voditeljka “Hepi” televizije, koja za sada nema u planu povratak na male ekrane.

Piše: Deana Đukić

Foto: Facebook

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin